fbpx

Через хвилину вона вже тримала в руках розкішний букет, троянди, хризантеми, гвоздики, композиція була незвичайною, але водночас чудовою. Оглянувши букет уважніше, дівчина помітила прикріплену записку

Надія поверталася з роботи морозного вечора. З неба повільно, неквапливо падали сніжинки їх гарно підсвічували ліхтарі в парку. Але чомусь саме сьогодні їй було особливо сумно. Вдома чекає Муся, її улюблена кішка, вона була практично єдиним приводом поспішати додому.

Надія з посмішкою згадувала своє безтурботне дитинство та улюблених батьків. Після закінчення інституту вона поїхала працювати в столицю і тепер бачиться з ними набагато рідше, ніж хотілося б. Вона згадала, як тато кружляв маму в танці під її улюблені пісні з магнітофона, як мама сміялася, як смачно пахло пирогами на кухні.

Після розлучення з чоловіком, Надія дуже сумувала за безтурботними митями щастя, коли двоє закоханих готові проводити один з одним весь свій вільний час. Але тій історії кохання, на жаль, не судилося тривати вічно. Дівчина вирішила відігнати сумні думки. На роботі незабаром починається новий проект, процес має бути дуже цікавим, до того ж начальник натякнув, що після завершення її швидше за все чекає премія. Надія мимоволі посміхнулася. Цей проект має бути найцікавішою подією найближчих днів. Потрібно дізнатися більше про смаки замовника, зв’язатися з постачальниками.

Поглинута думками про проект дівчина увійшла до квартири. Муся одразу ж підбігла до господині.

— Привіт, моя пухнаста, як ти тут, сумувала?

Кішка, ніби погодившись, нявкнула у відповідь. Не встигла Надія перевести подих, як хтось подзвонив у двері. Дівчина дуже здивувалась, вона не чекала нікого в гості.

— Здрастуйте, це кур’єр, — пролунав голос із домофона. — Доставка квітів.

Від подиву Надія широко розплющила очі.

— Мабуть, виникла якась помилка, — відповіла вона. — Я нічого не замовляла і нікого не чекаю.

— Ні, все вірно, квартира 80, під’їзд 3. Я прийшов на правильну адресу.

Зніяковівши, Надія все ж таки відчинила двері.

Через хвилину вона вже тримала в руках розкішний букет, троянди, хризантеми, гвоздики, композиція була незвичайною, але водночас чудовою. Оглянувши букет уважніше, дівчина помітила прикріплену записку в якій було написано, що букет від таємного шанувальника.

Надія була здивована. Вона сіла на диван, роздивлялася квіти і насолоджувалася ароматом. Хто ж міг надіслати їй квіти? Вона почала перебирати в голові різні варіанти. Згадуючи знайомих по роботі, жінка ніяк не могла зрозуміти, хто міг знати її адресу. Раптом у неї промайнула думка. Олександр із сусіднього відділу сьогодні був особливо збентежений, коли зустрів її біля їдальні. Вона привіталася з ним як завжди, а він чомусь вдав, що йому треба бігти. Раніше вона помічала, що він виявляв їй знаки уваги, наприклад, хвалив зачіску або казав, як їй личить ця нова сукня. Але Надія думала, що він просто дуже чемний. Але зараз вона згадала, що її подруга Валерія якось сказала, що вони з Олександром навчалися в одному класі. Тут паззл і склався. Виходить, він міг запитати її адресу у Лери.

Надії одразу стало спокійніше на душі. Її вечір був вже зовсім не сумним, вона сиділа, занурена в приємні думки, гладила улюблену кішечку і посміхалася.

Olena Pershyna.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page