fbpx

Чоловік перестає любити жінку, коли вона робить ці 5 речей. Подумайте, чи ви не робите так само!

Перевірте себе і ніколи так не робіть!

Необов’язковість

Ви постійно спізнюєтеся, не пам’ятаєте про плани і події, переносите зустрічі, забуваєте попередити про форс-мажори і потрапляєте в халепи? Спочатку це може здаватися чарівною особливістю характеру, але, будьте впевнені – розчулення швидко зміниться роздратуванням.

За матеріалами – Елки Зеленые.

Песимізм

Перед тим, як почати в черговий раз виливати коханому душу про свою зайву вагу / безглуздих подруг /нікчемну роботу – погляньте на ситуацію з боку. Якщо скарги на життя складають більше половини ваших монологів, зупиніться, поки не пізно. Спочатку вас перестануть слухати, потім – чути і цінувати.

Самоприниження

«Повірити не можу, що ми разом», «що він в мені знайшов», «він такий класний, а я …» – ці думки треба гнати від себе якнайдалі. І вже тим більше, не вимовляти вголос. Погляд знизу вгору на партнера – свідомо програшна позиція. Логіка проста: якщо ваш обранець такий хороший, він заслуговує настільки ж гідного партнера. Як швидко він це зрозуміє, якщо ви не будете упевнені в собі?

Маніпуляція

Мова про легендарний «бойкот мовчанням», який ненавидять все чоловіки без винятку. Надуті губи, похмуре обличчя, тихі сльози, сумний погляд – важка артилерія, яка не повинна застосовуватися через дрібниці. І не сподівайтеся, що «він зрозуміє». Чи не зрозуміє! І буде злитися на вашу тиху образу. Поясніть чітко причини вашого невдоволення і способи вирішення конфлікту – таку відкритість будь-який чоловік зустріне з захопленням.

Читайте також: Шлюб руйнує не відсутність грошей, близькості у лiжку чи спілкування. Реальна причина інша. І вона страшніша

Ультиматум

Ні і ще раз ні! Погрожуючи розривом відносин, будьте готові підтвердити свою рішучість дією – в іншому випадку, ви лише поставите себе в невигідне становище і втратите повагу обранця.

You cannot copy content of this page