fbpx

Чоловік вирішив, аби ми з синами запам’ятали шлюборозлучний процес на все життя. У нього нова родина, про нас уже думати йому не потрібно. Він вирішив, що нам з синами ні дім, ні комфорт не потрібні, тому вирішив забрати все

Моїй родині п’ятнадцять років. Не можу сказати, що була дуже щасливою, але є одне «але», яке перекреслює всі мої невдоволення.

У мене двоє прекрасних синів. Вони для мене сенс мого існування і найкращий стимул для руху вперед.

Історія мого заміжжя, на превеликий жаль, дуже банальна. Вийшла заміж, як то кажуть, на третьому місяці. Деякі мої подружки, які не надто добре вчились, вийшли заміж за розрахунком, а я відмінниця і активістка – по любові. Ось і думайте тепер, хто з нас виявився розумнішим і спритнішими.

Ні, я не скаржуся. Просто події сьогоднішньої мого життя змусили мене зовсім інакше поглянути на речі.

З чоловіком ми познайомилися в університеті. Сподобалися один одному. Ну а далі, як у всіх. Відчула, що при надії. Вирішили одружитися. Спочатку все було непогано. Але коли чоловік, завів собі іншу жінку, я зрозуміла, якої помилки припустилася. Але куди мені було діватися з двома дітьми. Та й скільки сімей живе ось так роками ?! Подумавши і поміркувавши, вирішила не подавати на розлучення. Чоловік дуже любив первістка, тому заради дітей і зважилася на подальше проживання з нелюбом чоловіком.

Хлопцям зараз чотирнадцять і тринадцять років. Хлопчики ростуть розумними, вихованими і надійними чоловіками. Я дуже хочу виростити з них вірних чоловіків і добропорядних сім’янинів. Вірю, що у мене виходить.

Нещодавно чоловік подав на розлучення. Вирішив піти в іншу сім’ю. Не скажу, що мене це дуже засмутило, але, все ж, задоволення не приносить. Все б нічого, але його поведінка просто обурлива. Я взагалі тепер не розумію, яким чином мене накрило подарувати йому стільки кращих років свого життя ?!

Цей красень вирішив не просто піти, а ще й зробити якнайбільше пакостей мені і хлопцям. А як ще можна таке назвати ?! Мій колишній вирішив, що має повне право вимагати практично все майно. А це квартира в центрі міста, дві машини, дача і просто земельна ділянка, придбана для побудови приватного будинку.

Коротше кажучи, такого я не могла очікувати навіть від мого чоловіка. Значить, нова сім’я потребує облаштованого побуту, а колишня – обійдеться ?! У мене просто не вистачає слів, щоб підібрати щось потрібне і єдине, яке зможе охарактеризувати цей його вчинок.

Тепер наші діти стали свідками справжніх і не надто хороших з’ясувань стосунків між батьками. Я так сподівалася, що ми розлучимося як дорослі люди. Але чоловік відразу дав зрозуміти, що розлучення я запам’ятаю на все життя. Він щиро вірить, що все майно зможе забрати собі, незважаючи на закони. Його навіть не хвилює як будуть жити його сини. Що сталося з тим чоловіком, який обожнював наших діток? Просто в голові не вкладається, як я могла прожити з ним такий великий період часу?!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news -заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page