fbpx

Чоловік заходить в душ в той час як його дружина тільки закінчила митись. Раптом дзвінок в двері – сусід пропонує їй 800 доларів

В цей час лунає дверний дзвінок… – 6 потішних анекдотів з глибокої мораллю, які змусять вас не тільки посміхнутися, але і задуматися про деякі деталях власного буття, пише Лунные Новости.

Урок 1

Чоловік заходить в душ, в той час як його дружина тільки закінчила митися. Лунає дверний дзвінок. Дружина нашвидкуруч загортається в рушник і біжить відкривати.

На порозі сусід Боб. Тільки побачивши її, Боб каже: «Я дам Вам 800 доларів, якщо Ви знімете рушник». Подумавши пару секунд, жінка робить це і опиняється перед Бобом гoла. Боб дає їй 800 доларів і йде. Дружина одягає рушник назад і повертається у ванну.

«Хто це був?» – запитує чоловік. «Боб, сусід», – відповідає дружина. «Прекрасно, – каже чоловік, – він нічого не говорив про 800 доларів, які мені винен?»

Мораль історії: діліться з акціонерами інформацією про видані кредити, інакше Ви можете опинитися в неприємній ситуації.

Читайте також: “ОДНОГО РАЗУ ДІВЧАТА САМІ СТАЮТЬ ТИМИ ЧОЛОВІКАМИ, ЗА ЯКИХ КОЛИСЬ МРІЯЛИ ВИЙТИ ЗАМІЖ” – 21 ЦИТАТА НЕПОВТОРНОЇ ШЕРОН СТОУН

Урок 2

Священик пропонує черниці підвезти її. Сівши в машину, вона закидає ногу за ногу, так, що стeгно огoлюється. Священикові насилу вдається уникнути aвaрії. Вирівнявши машину, він крадькома кладе руку їй на ногу.

Монахиня каже: «Батьку, Ви пам’ятаєте Псалом 129?»

Священик прибирає руку. Але, помінявши передачу, він знову кладе руку їй на ногу.

Монахиня повторює: «Батьку, Ви пам’ятаєте Псалом 129?». Священик вибачається: «Вибачте, сестро, але плoть слабка». Добравшись до монастиря, черниця важко зітхає і виходить.

Приїхавши до церкви, священик знаходить Псалом 129. У ньому говориться: «Іди далі і шукай, вище ти знайдеш щастя».

Мораль історії: якщо Ви погано знаєте свою роботу, багато можливостей для розвитку пройдуть прямо у Вас під носом.

Урок 3

Торговий представник, секретарка і менеджер йдуть обідати і знаходять античну лампу. Вони потирають її, і з неї з’являється Джин. Він каже: «Я виконаю по одному бажанню кожного з вас».

«Я перша, я перша!», – каже секретарка. «Я хочу зараз бути на Багамах, на катері, і не думати ні про що». Пшш! Вона зникає.

«Тепер я, тепер я», – каже торговий представник. «Я хочу бути на Гаваях, відпочивати на пляжі, з масажем, нескінченним запасом Піна Колада і любов’ю всього мого життя». Пшш! Він зникає.

«Тепер твоя черга», – говорить Джин менеджеру.

«Я хочу, щоб ті двоє повернулися в офіс після обіду», – відповідає менеджер.

Мораль історії: завжди давайте Вашому босу висловитися першим.

Урок 4

Орел сидів на дереві, відпочивав і нічого не робив. Маленький кролик побачив орла і запитав: «А можна мені теж сидіти, як Ви, і нічого не робити?»

«Звичайно, чому ні», – відповів той. Кролик сів під деревом і став відпочивати. Раптом з’явилася лисиця, схопила кролика і з’їла його.

Мораль історії: щоб сидіти і нічого не робити, Ви повинні сидіти дуже, дуже високо.

Читайте також: 25 НАЙМУДРІШИХ ЦИТАТ КОНФУЦІЯ, ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ВАС СИЛЬНІШИМИ

Урок 5

Індичка говорила з биком. «Я мрію забратися на вершину дерева, – зітхала вона, – але у мене так мало сил».

«Чому б тобі не клюнути мій поcлід? – відповідав бик, – в ньому багато поживних речовин ».

Індичка склювала купку поcліду, і це дійсно дало їй достатньо сил, щоб забратися на нижню гілку дерева. На наступний день, з’ївши ще, вона досягла другої гілки. Нарешті, на четвертий день, індичка гордо сиділа на вершині дерева. Там її помітив фермер і збив поcтрілом з рушниці.

Мораль історії: маніпуляції з лaйном можуть допомогти вам забратися на вершину, але не втримають вас там.

Урок 6

Маленька пташка летіла на південь, щоб перезимувати. Було так холодно, що вона замерзла і впала на землю в великому полі. Поки вона там лежала, корова пройшла повз і наклала на неї купу. Лежачи в коров’ячій купі пташка раптом зрозуміла, як їй тепло. Коров’яче лaйно повернуло її до життя! Пташці раптом стало так добре, що вона заспівала, щоб висловити свою радість. Пробігаюча повз кішка почула спів і вирішила розібратися, в чому тут справа. Слідуючи до джерела звуку, кішка знайшла пташку, розкопала її і з’їла.

Мораль історії:

1). Не кожен, хто напаскудив на Вам, Ваш ворог.

2). Не кожен, хто дістає Вас з лaйна, Ваш друг.

3). Коли Ви глибоко в лaйні, краще тримати рот закритим.

Поділіться цим матеріалом зі своїми друзями, будь ласка, як нам здається, їм буде теж цікаво дізнатися щось нове про світ навколо нас.

You cannot copy content of this page