fbpx

Чому британські принцеси ніколи не роблять гель-лак нігтів?

Гель-лак – особливий спосіб манікюру, став шалено популярним через свою практичність. Після однієї процедури, привабливі ручки тішать свою красуню тижні чи навіть місяць. Гель-лак тримається нігтиків, не треба боятися, що лак відлущиться, не потрібно робити додаткові чистки кутикули, не потрібно підстригати нігті. Ефектно, красиво і не дуже дорого, а дівчата тішать різноманіттям кольорових нігтів.

У тренді в цьому сезоні популярні для осені гель-лаки темних кольорів: бордових, фіолетових, сливових. Актуальними залишаються і розмальовані нігті. У тренді квіти, геометричні фігурки, нігті різної форми, кольорів і покриття від глянцу до матового.

Фантазія майстра вітається, а дівчата конкурують у кого красивіші нігтики. Ціла індустрія гель-лаків панує на ринку, і пропонує жінкам доступну вроду рук. Але.. є причини, через які наприклад британські принцеси ніколи не роблять гель-лак нігтів. Тому ми поговоримо про безпеку манікюру гель-лаком.

Стилісти Принцеси Кейт Мiдллтон дотримують суворого етикету краси не порушуючи правил Букінгемського палацу. Нігтики принцеси завжди почищені від кутикули, мають довжину півтори міліметра над основою і покриті безбарвним, або злегка підбіленим лаком. Ніколи принцеса Кейт Мiдллтон не носить манікюр з гель-лаку.

Можливо, вона знає про шкоду, яку несе в собі гель – індустрія? А може просто культивує природню красу, і це правильно.

Читайте також: Чоловіки! Якщо ви хочете, щоб вашу дочку любили, любіть свою дружину!

Адже, природність і натуральність – завжди в тренді, а гель-лак справді може нанести непоправної шкоди Вашим нігтикам. Чому? Сам гель-лак по своїй структурі шкідливим не є. Ніготь під гель-лаком захищений від зовнішніх тpавмувань і з часом відростає. Небезпека захована у самій процедурі нанесення та зняття гель-лаків. Річ у тім, щоб нанести гель-лак, майстер манікюру має відшліфувати поверхню Вашої власної нігтьової пластини, тобто зняти один верхній її природній шар. Товщина людського нігтя не просто так закладена природою, і якщо її зчищати, це може мати фатальні наслідки, про що поговоримо нижче.

Так само, щоб зняти гель-лак спеціальним шліфувальним приладом, доводиться зняти і шар здорового нігтя. За кілька таких безперервних процедур, нігтьової пластини на пальцях рук може просто не залишитися. Вона стає тонка, нігті нестерпно бoлять, і запaлюються, а під тонким шаром видно, навіть, кpoвовиливи. Дати раду з такими наслідками гель – манікюру, – неможливо.

Треба чекати поки повністю відростуть здорові нігті. Ані прийом таблеток кальцію, ані лимонні ванночки рук, не зроблять ваші знищені нігті твердими. Причина одна: ніготь – це не що інше, як кіcткова рідина, яка витікає з нашого тiла і формує захист наших пальчиків. Якщо її знищити, вона не наросте знову. Це як зламаний зуб, якого не повернеш.

Доведеться чекати два, три місяці на нові власні нігті. Тому добре подумайте, перш ніж ризикувати. І пам’ятайте, акуратні натуральні нігтики завжди виглядають привабливо, і красивіше, аніж грубі нарощені пластинки, схожі на пластмасу. Краса – це натуральність і розкіш, яку цінують, навіть, Принцеси.

За матеріалами.

Опубліковано 24 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page