fbpx

Дівчині було прикро до сліз. Шлюб тріщав по швах, але ж ще півроку тому чоловік був готовий носити її на руках. Що ж змінилося за цей короткий відрізок часу? Женя не знала

Любий, забереш мене з роботи? — Женя подзвонила чоловікові в надії, що після важкого робочого дня її не доведеться сорок хвилин трястися в маршрутці.

— Я зайнятий, — коротко відповів чоловік. На задньому плані чітко було чути телевізор, а це свідчило про те, що Артем вдома.

Дівчині було прикро до сліз. Шлюб тріщав по швах, але ж ще півроку тому чоловік був готовий носити її на руках. Що ж змінилося за цей короткий відрізок часу? Женя не знала.

Вона стежить за своєю фігурою, займаючись весь свій вільний час у спортзалі. Приголомшливо готує — не дарма ж вона працює в популярному ресторані. Ніколи не просить грошей, не влаштовує спектаклів, жінка готова виконати будь-яку примху свого чоловіка.

— Так ти йому дуже швидко набриднеш, — хитала головою мама, вислуховуючи скарги Жені. — Не можна в усьому потурати чоловікові.

— Я просто дуже сильно його кохаю, — безпорадно посміхалася у відповідь жінка. — І він мене теж.

— Все ж таки я йому набридла, — кусала губи Женя, переглядаючи історію браузера. Виявляється, Артем весь свій вільний час проводив, спілкуючись з кількома дівчатами відразу. — Чому не можна було спокійно поговорити зі мною? Я б зрозуміла і відпустила. Навіщо мучитися, живучи з некоханою жінкою і псувати їй життя своїм ставленням?

Значить, розлучення. Що ж, вона сильна, вона переживе. Але просто так вона його не відпустить. Він все ж таки заслуговує на невеличку помсту.

Того ж вечора Женя зареєструвалася на тому ж сайті, що й її чоловік, знайшла його і написала. Фотографію дівчина взяла з інтернету, трошки відфотошопила і була впевнена, що Артем клюне. І він справді клюнув.
Зав’язалося бурхливе листування. Чоловік в своїх повідомленнях розповідав, що неодружений, готовий до серйозних стосунків і хоче дітей. Усіляко розхвалював свій чудовий характер, чим до сліз розсмішив дівчину.

Хто, як не вона добре знає, як складно під нього підлаштовуватися.

— Давай зустрінемося, — написала Женя, і, затамувавши подих, чекала відповіді.

— Я тільки за, — повідомлення прийшло через кілька секунд. — Але, на жаль, зі мною в квартирі тимчасово проживає сестра, готується до вступних іспитів. Тому давай краще зустрінемося на нейтральній території, а вечір продовжимо деінде.

— Та ти що? — вирвалося у Жені після прочитаного. — Чому ти такий впевнений, що дівчина відразу ж погодиться піти з тобою кудись? Так будь-яку нормальну людину подібна пропозиція може просто образити! Хоча, мені це на руку.

— То давай зустрінемося у мене вдома? Я живу в котеджі за містом, одна. Нам ніхто не заважатиме. — А сама думає, погодиться чи ні?

— Чудова ідея! — Артем явно зрадів. Швидше за все тому, що не доведеться витрачати зайві гроші. — Пиши адресу та час. Я примчуся на крилах любові.

— Вулиця Надрічна 25, о десятій вечора. Влаштує?

— Звісно! Чекай на мене.

О дев’ятій годині чоловік зробив вигляд, що його терміново викликали на роботу. Не зміг знайти ключі від машини і запитав дружину, чи вона їх ніде не бачила.

— Вони лежали на тумбочці, — Женя дивилася на чоловіка чесними очима, а сама в цей час стискала ключі в кишені. — Може, кіт поцупив?

— Гаразд, викличу таксі. Повернуся пізно не чекай, лягай спати.

А дівчина і не думала його чекати. Навіщо? Вона провела весь цей час з користю — збираючи свої речі. На щастя, у неї була власна квартира, що дісталася їй від бабусі. Єдине, що вона після себе залишила — це заяву на розлучення, яка лежала на самому видному місці.

Артем приїхав додому лише вранці, він був дуже сердитий. Мало того, що дорога в один бік зайняла більше години, та ще й Анжели там не виявилося.

Адреса ж була реальною, будинок теж, але жила в ньому далеко не та молода дівчина з красивою зовнішністю, що була на знімках. Двері йому відчинила жінка в три рази більша за нього самого. І чоловік віддав би всі свої гроші, тільки щоб забути ту картину, яка постала у нього перед очима.

Та й взагалі, він ледве відкараскався від тієї божевільної! Знову довелося викликати таксі, щоб тільки виїхати з того місця. Машину довелося чекати дуже довго, Артем навіть встиг замерзнути в своєму піджачку. Та ще й водій виявився якимось дивним і спочатку завіз його бозна куди… Загалом, нічка видалася дуже весела.
І тільки повернувшись у квартиру і побачивши заяву, яка лежала на столі, він зрозумів, хто стояв за всією цією розвагою. Адже поруч на столі, губною помадою було написано:

«Ця солодка відплата».

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page