fbpx

Дізнайтеся, де вдома зберігати гроші, щоб їх ставало більше: 4 місця з найсильнішою грошовою енергетикою!

Зберігати гроші з філософії феншуй свід в місцях, де грошові потоки набирають потужну силу. У кожному будинку є три діючі зони: любові і шлюбу, удачі та багатства, пише Лунные Новости.

Якщо знайти сектор, що відповідає за фінанси та облаштувати його, згідно стародавнім вченням, сімейний бюджет ніколи не вичерпається, а лише примножуватиметься.

Південний схід: активна грошова зона

Південно-східна частина будинку або квартири – основне місце для залучення достатку. Визначити її можна за допомогою компаса або орієнтуючись у напрямку сонця. У куточку, де планується зберігати гроші, розміщують скарбничку і поповнюють її великими банкнотами або дрібними грошима. Для активації енергії поруч розставляють дерев’яні меблі, статуетки і живі рослини.

Кращими символами процвітання вважаються толстянка (грошове дерево), орхідеї, червона герань і будь-які квіти золотистого, лілового, фіолетового або зеленого відтінків. Ці кольори підсилюють рух фінансових потоків в кілька разів.

Багато людей вдаються до «хитрого», але не забороненого способу привернути благополуччя. Вони непомітно забирають відросток рослини з дому забезпеченої сім’ї і вирощують його.

Місце, вибране, щоб зберігати гроші, також прикрашають талісманами, що притягають добробут:

  • монетами, пов’язаними червоною ниточкою;
  • вазою багатства;
  • статуетками Будди і Хоттея (божество веселощів і достатку);
  • трьолапою жабою;
  • черепаходраконом.

У секторі, облаштованому, щоб зберігати гроші, наука феншуй радить поставити акваріум або декоративний фонтан. Такі предмети позитивно діють на швидкість грошових течій. Головне, щоб вода в них не текла дуже швидко і не застоювалася. Коли встановити елементи водної стихії неможливо, їх замінюють картинами і фотографіями з зображеннями водойм.

Читайте також: ЯКЩО З ВАМИ ВІДБУВАЮТЬСЯ ЦІ 10 РЕЧЕЙ, ТО ЗОВСІМ СКОРО ДО ВАС ПРИЙДУТЬ ГРОШІ

Де зберігати гроші: місця з потужною енергетикою

Простір, наповнений силою, яка залучає процвітання, не обмежуються південним сходом. У житлових приміщеннях є області з особливо доброю енергетикою. Їх визначають за власними відчуттями: вступаючи в них, вдається відновити сили або позбутися від напруги.

Зберігати гроші там слід, склавши купюри в дерев’яну шкатулку або гаманець. Предмет для їх зберігання потрібно вибирати просторий, з червоним, коричневим або зеленим кольором, зроблений з натуральних матеріалів.

Приховані зони, наповнені позитивом

Місце для залучення успіху в фінансах можна організувати в кімнатах скупчення активної життєвої енергії. Там, де часто сміються, веселяться і спілкуються в теплій атмосфері. Це можуть бути вітальня, спальня та кухня. Зберігати гроші в спальні фахівці феншуй не рекомендують.

У приватному будинку зони благополуччя краще обладнати в дальньому кутку горища під пташиним гніздом або вуликом диких бджіл. Енергетичні вібрації, що концентруються від життя працьовитих комах або птахів, добре впливають на інтенсивність фінансових потоків.

Утримувати місце, де вирішено зберігати гроші, щоб примножувати їх, слід в чистоті. Також необхідно доглядати за рослинами і звільняти цей простір від зайвих речей. В цьому випадку багатство неодмінно прийде в сім’ю і більше її не покине.

You cannot copy content of this page