fbpx

Добре, що сама дізналась, – мовив чоловік, коли побачив мій вираз обличчя, – Прошу на вихід, нас уже нічого не пов’язує. У цьому домі скоро нова господиня з’явиться

Ми з чоловіком прожили разом десять років.  У нас різні бували життєві труднощі. Бувало таке, що посперечаємося та роз’їдемося на декілька днів, але завжди поверталися один до одного і мирилися.

У нас з’явився син через два роки після весілля. Я вважала, що ми звичайна середньостатистична сім’я, яка поважає рішення інших.

Але ні, виявилося, що я живу не так. Раніше таке я могла побачити тільки у серіалі і ніколи б не подумала, що це може статися зі мною!

Знову ж таки два роки тому я побачила у чоловіка листування з іншою жінкою. У повідомленнях був присутній флірт, але нічого конкретного, схожого на зраду, в ньому не знайшла. Я промовчала і нічого чоловікові не стала говорити. Хотіла подивитися на те, що буде далі.

А далі йому почали приходити повідомлення пізно ввечері. На таке я вже обурилася та відібрала у нього телефон з рук, щоб прочитати повідомлення. Та телефону я так і не побачила, чоловік всіма способами відстояв його.

Після цього я образилася на нього. Але пізніше все стихло і листувань більше не було. Зрештою чоловік влаштувався на нову роботу, став постійно їздити у відрядження. Якщо чесно, я була навіть рада, що в мене було менше прання і готування.

Одного разу мені знадобився його паспорт для того, щоб відсканувати його, і я знайшла його в документах.

Зовсім випадково перевернула листи на ту сторінку, де стоїть штамп про шлюб, а там замість одного штампу – два! Другий штамп був поставлений півтора роки тому !!!

У мене все застигло перед очима. Яке розлучення? Як? Чому? Я була не просто розгублена – ошелешена новиною.

Коли чоловік прийшов додому, і побачив мене з паспортом в руках, сказав:

– Ну і добре, що сама дізналась. Попрошу на вихід, сюди інша господиня скоро прибуде.

Мене виставили з одним чемоданом мого ж одягу. Я втратила все і відразу, опинилася, ніби у чужому житті.

Прожити десять років під одним дахом, ростити сина, економити на всьому аби купити спочатку авто, а потім складати гроші на перший внесок квартири для сина і опинитись враз без нічого.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page