fbpx

Доки ви стоїте біля плити і смажите кабачки, я за 20 хвилин роблю смачнючий торт. Без борошна і яєць і майонезу

У звичайному випадку слід докласти чимало зусиль, щоб зробити кабачковий торт. В першу чергу потрібно приготувати тісто, зробити з нього коржі в формі оладок. І в результаті, на жаль, вітаміни в кабачках руйнуються, і вся користь від них в складі торта зникає. В результаті, вживаючи цей торт в їжу, людина просто отримує дуже велику кількість калорій. Особливо якщо ласощі змазано майонезом з високою жирністю, пише Spisa.

Нижче спеціально для тих, хто бажає вживати кабачки в їжу таким чином, щоб вони виявилися якомога кориснішими, наводиться рецепт кабачкового торта, який не тільки дуже смачний, але і корисний. У процесі його приготування не буде потрібно нічого обсмажувати, не буде і жирного соусу. Серед інгредієнтів відсутні борошно і сода, а також яйця, він не включає ні краплі жиру, а виключно вітаміни. В результаті такої торт можна їсти скільки завгодно, і в результаті ви не видужаєте.

Щоб зробити такий закусочний торт, слід взяти молоді та соковиті плоди, щоб в них ще не утворилося насіння. Між шарами ласощі можна класти баклажани, томати, зелений перець в запеченому вигляді, а також будь-які різновиди зелені.

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді – три штучки;
  • Йогурт або сметана – 200 грам;
  • Сир м’яких сортів або бринза – 200 грам;
  • Кріп – один пучок;
  • Рукола (або інший різновид зелені) – один пучок;
  • Часник – один зубчик;
  • Сіль і спеції за смаком.

Як готувати

1. Кабачки як слід миють і зрізають шкірку, якщо це необхідно. Далі плоди розрізають на пластини, товщина яких 0,5-1 сантиметр. Слідом пластини поміщають в миску, солять, закладають спеції і залишають на десять хвилин.

2. Далі застеляють деко пергаментом і на нього викладають кабачки (можна також використовувати решітку для випікання). Духовку розігрівають до 200 градусів і поміщають туди кабачки і далі запікають до стану готовності. Коли кабачки злегка підрум’яняться і набудуть більш м’якої консистенції, можна визначити, що вони вже готові.

Читайте також: Курячі шанежки – це те, що я готова їсти просто щодня: рецепт для зайнятих господинь

3. Під час запікання кабачків потрібно зайнятися соусом. Для цього в сметану кладуть нарубану зелень і часник, потім соус солять, додають спецій.

4. Після того як вийняті з духовки кабачки охололи, починається збірка самого торта.

5. Кабачки викладають на велику тарілку, на них намазують соус і насипають бринзу, яку попередньо натирають. Те ж потрібно зробити з рештою пластинами. Верхню частину торта також змащують соусом і прикрашають зеленню.

6. Торт можна як з’їсти негайно, так і потримати в холодильнику протягом кількох годин, щоб ласощі там як слід просочилося. Їжте із задоволенням!

Читайте також: Подруга приїхала з Німччини і поділилась рецептом, який вразив її найбільше. Подібного у нас я не зустрічала. Ніжний, молочний, вершковий торт “Молочна дівчинка”

Кабачковий торт – це ситна їжа, при цьому вона красиво виглядає і стане прикрасою будь-якої трапези. Нестандартний смак цих ласощів припаде до душі і тим, хто в цілому кабачки не дуже любить.

Влітку овочі – важлива частина раціону. Коли на них сезон, то вони можуть добре виручити господиню, якій потрібно щось приготувати. І кабачковий торт стане однією з найбільш з улюблених страв для тих, хто його розкуштував.

You cannot copy content of this page