fbpx

Донька відчинила двері, а я їй дитину через поріг вручила і хода звідти. Спеціально без попередження це зробила і вважаю себе правою

Мені вже шостий десяток. І у мене є моя єдина дочка, яку я дуже люблю! І ось нещодавно в моєму житті відбулась значуща подія – я нарешті таки дочекалася онуків!

Перший місяць, як з’явилася внучка, я взагалі практично не відходила від неї! Дуже багато я її няньчила. Мені це задоволення приносило, та й моя донька була не проти.

На даний момент моя дочка працює в дуже важливому місці. Там платять багато, тільки ось вона туди пішла тільки ось зовсім недавно.

І справа в тому, що батько її дитини пішов з сім’ї.

Ніби як пристойний був хлопець, та ось знайшов собі іншу. Моя дочка довго відходила від цього, але слава Богу вона зараз вже забула про цю ситуацію.

Через те, що дочка одна, сидіти з малою можу тільки я. Ну вона мені і доручила доглядати за дитиною.

Чому ж вона не найме няню? Все просто – вона боїться віддавати свою дочку незнайомцю. Материнський інстинкт, я б сказала!

І ось уже маленька внучка повзає по моїй квартирі! Перший час я була щаслива, що у мене внучка в будинку, але з часом це почуття тануло.

Вже як два місяці минуло, але дочка все не забирає свою дитину і не забирає. Передає гроші інколи приходить, але постійно говорить що на роботі і часу не має.

А я вже просто виснажена! У мене світ обертом перед очима йде! Я ні в якому разі не скаржуся, просто я вже жінка у віці. Всі справи мені даються набагато важче.

Вчора я віддала онуку назад дочці. Вона була звичайно дуже здивована, адже я це без попередження зробила. Почала плакати і говорити, що я була її єдиною підтримкою і що я обіцяла нагляди за дитиною ще тоді, як вона її виношувала.

Ну так, обіцяла, але вже не можу і все тут.

І я вже сто разів пошкодувала про свій вчинок! Відчуваю себе винуватою. Чи правильно я вчинила? Донька слухавку не бере – ображена.

Може поїхати і забрати малу знову? Але ж мені все це так не просто. Я скинула аж два кіло за пів року.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page