fbpx

Дружина Макрона розповіла всю правду про життя Меланії Трамп (фото)

Дружина французького президента Емануеля Макрона розповіла, що через заходи безпеки перша леді США Меланія Трамп сильно обмежена в діях, пише Радіо Максимум

Дружина президента Франції Бриджит Макрон розповіла про свої враження від спілкування з дружиною американського лідера Меланією Трамп.

За словами Макрон, Меланія Трамп увесь час знаходиться в оточенні охорони і не завжди може робити те, що їй хочеться, підмітила дружина французького президента.

“Вона навіть не може відкрити вікно в Білому домі. Вона не може вийти на вулицю. У неї набагато більше обмежень, ніж у мене”, – заявила перша леді Франції. Вона також зазначила, що дружина Трампа змушена приховувати свої емоції на публіці, оскільки до неї завжди прикута увага преси, а її дії можуть неправильно інтерпретуватися.

Читайте також: ЧАРІВНИЙ ОБРАЗ: МЕЛАНІЯ ТРАМП ПРИМІРЯЛА РОЗКІШНИЙ КОСТЮМ З КАПЕЛЮХОМ, ЧИМ ЗАЧАРУВАЛА СВОЇХ ШАНУВАЛЬНИКІВ (ФОТО)

При цьому, за словами дружини французького президента, насправді Меланія Трамп добра і відкрита. “У нас схоже почуття гумору. Ми обидві багато сміємося”, – розповіла дружина Макрона.

You cannot copy content of this page