fbpx

Дружина заявила, що я для неї важливіший, ніж наша дитина. Це нормально?

Одружений сім років, є дочка Маша від першого шлюбу і друга Аня від нинішнього. З першою дружиною розлучилися вже давно, вона знову вийшла заміж і поїхала з Машею в іншу країну. Тому всю любов я направив на Анну.

Можливо, я її надмірно балую, і вона може вити з мене будь-які мотузки. Але навіщо це все, якщо не заради неї? А ось дружина до доньки відноситься строго, навіть занадто. Вона не дозволяє Ані спати в нашому ліжку, варить за будь-який шум, робить зауваження, коли вона лізе в мій комп’ютер або бере мої речі.

Дружина дуже дивно ставиться в загальному до дитини. У нашій родині заведено, що вихідні ми проводимо з дружиною удвох, а дочку відвозимо до бабусі. А недавно дружина заявила, що в цьому році ми будемо відпочивати з нею удвох, а дочку віддамо її сестрі, у якої теж є дитина, ровесниця Ані.

Я дружину дуже люблю і зовсім не проти цієї поїздки, але в душі якось незручно перед дитиною, створюється враження, що ми її кидаємо. Вирішив обговорити це з дружиною. Слово за слово, ми посварилися, і вона сказала, що «Мені мій чоловік важливіший, ніж дитина, діти приходять і йдуть, а мій чоловік залишиться зі мною до самої старості». Мені було приємно це чути, але якось дивно – зазвичай жінки ставлять дітей в пріоритет.

Кирило, 41 рік.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page