fbpx

Дякую, мамо, що врятувала мене, коли нарoдилась моя друга дитина

Проникливий лист.

Пам’ятаю, мама завжди говорила мені: «Ось будуть у тебе діти – зрозумієш!», пише На Волне.

Підлітком я тільки закочувала очі. Але виявилося, що вона була права (як завжди)! Коли у мене нарoдився другий син, сталося щось чарівне: я таки зрозуміла.

Материнська любов дуже глибока. Я готова на все заради своїх хлопчиків. А за останні кілька тижнів я дізналася, що є речі, які для вас зробить тільки мама. А ще я дізналася, що у мене особлива мама!

Читайте також: ДОВЕДЕНО! ЦІ 5 РЕЧЕЙ “СКЛЕЮЮТЬ” ШЛЮБ НАМEРТВО

Вона говорила, що вийде на пенсію, коли у мене будуть діти, щоб допомагати мені … і стримала слово!

Не встигла я відгуляти медовий місяць, як почалися розмови на тему «коли я вже буду бабусею?». Мама сказала, що піде з роботи і буде сидіти з моєю дитиною, щоб мені не доводилося віддавати малюка в садок. І це був не блеф – вона так і вчинила! Вона подарувала мені спокій, адже я знала, що мій син завжди під наглядом бабусі.

Дякую, мамо!

Вона привозила мені дитину на роботу, щоб я погодувала її і не зціджувала молоко.

Так, коли у мене закінчилась декретна відпустку, перші пару місяців мама привозила мені сина на роботу, щоб я могла погодувати його в машині під час обідньої перерви. Це не тільки позбавило мене від стpaждань, що я не побачу малюка весь день, а й врятувало від ненависного зціджування. А ще мама зазвичай привозила з собою каву або ланч!

Дякую, мамо!

Вона дзвонить мені з супермаркету і питає, що мені потрібно.

Я вже й не пам’ятаю, коли останній раз ходила в магазин (інтернет-доставка рулить!). Але це так зручно, коли хтось сам пропонує купити нові паперові рушники або поїлку, щоб мені не доводилося тягнути новонародженого малюка в кишачий мікрoбами магазин заради пари речей.

Дякую, мамо!

Вона пише мені СМС якраз в той момент, коли я відкриваю холодильник, щоб зробити синові ланч, і розумію, що … забула купити продуктів!

Так, зі мною це буває. Причому постійно. Ми поспішаємо до школи, і тут я розумію, що забула зробити ланч.

Відкриваю холодильник, а там ПУСТО. І тут приходить магічне повідомлення від мами: «Не хвилюйся щодо ланчу, я сходила в магазин і купила їжі».

Дякую, мамо!

Вона пропонує посидіти з дітьми, щоб ми з чоловіком могли сходити погуляти без почуття провини.

Мало того, що вона сама викликається, так ще й отримує від цього задоволення! Для мене всі ці купання, читання і укладання вже стали рутиною, а їй (і моєму татові) це все цікаво. Їм-то не кожен день це доводиться робити.

А коли я знаю, що за моїми дітьми доглядають батьки, я можу спокійно розслабитися. І няньці платити не треба!

Дякую, мамо!

Читайте також: КРИТИЧНО ВАЖЛИВА СІМЕЙНА ІЄРАРХІЯ: ЩО ПРО ВАС НЕ ПОВИННІ ЗНАТИ ДІТИ

Вона встигає прибрати мій будинок, поки я ходжу в туaлет.

Серйозно. Я не перебільшую. Мій син заснув, і я кинулася в туaлет. Мене не було хвилини три (ну гаразд, може, чотири – це для мене рідкісний шанс усамітнитися).

Я повернулася – а всі детальки Лего, іграшки та настільні ігри лежать на своїх місцях. ЧОМУ у мене на це йде цілий день, а вона прибирає в одну мить ?!

Як би там не було, я не буду сумніватися в її магічних здібностях і просто скажу: спасибі, мамо!

Щонеділі вона запрошує нас на вечерю. Щонеділі!

З новонародженим на руках я занадто боюся ходити в гості і по ресторанах. Тим більше в сезон ГPВІ. Тому сиджу вдома і нікуди не ходжу.

Але мама знає, що нам треба «десь бувати», тому запрошує нас на вечерю з десертом, щоб у нас було відчуття, що ми покинули будинок і чогось домоглися. Плюс ми ще й з собою несемо, так що в понеділок завжди є чим повечеряти!

Дякую, мамо!

Вона докладає всіх зусиль, щоб кожен день привозити мені дітей назад, тому що знає, як я втомлююся.

На щастя, батьки живуть всього в 12 хвилинах від нас. Але коли весь день намагаєшся вигодовувати малюка, працювати і готувати обід одночасно, то сил їхати забирати сина вже не залишається. У мене просто не вистачить слів описати, як сильно мама допомагає мені тим, що сама привозить його.

Це економить нам з чоловіком цілу годину часу, дає більше часу для ігор і дозволяє вечеряти і лягати спати не надто пізно.

Дякую, мамо!

Вона забирає до себе білизну мого сина, пере, прасує і повертає.

Це чиста магія: вранці кошик, набитий брудним дитячим одягом, залишає мій будинок, а ввечері все повертається випраним і випрасуваний. І так акуратно складеним! Залишається тільки прибрати в шафу і все!

Дякую, мамо!

Спасибі тобі за все, що ти робиш для мене і мого чоловіка. Спасибі, що так сильно любиш наших хлопчиків.

Спасибі, що полегшує ношу материнства.

І спасибі тобі за те, що ти є. Без тебе ми б не впоралися.

А ви можете сказати «спасибі» своїй мамі?

You cannot copy content of this page