fbpx

Дзвінок шефа у неробочий час змінив моє життя докорінно. Тепер мій батько хоче забрати мене з сім’ї, а на роботі попросили звільнитись

Я заміжня вже 6 років. Все добре, але мій чоловік неймовірно ревнивий. Раніше, коли ми тільки зустрічалися, мені це подобалося. У мене не було сумнівів в його любові. Потім, коли зібралися одружуватися, я вирішила що після весілля він заспокоїться, стане більш впевненим у собі. Але після торжества все тільки гіршим стало. Чоловік ревнував мене абсолютно до всіх.

Чоловік постійно перевіряє мій телефон на наявність повідомлень, або підозрілих дзвінків. Я вже звикла до його такої особливості, але ось оточуючим доводиться несолодко. Чоловік може зробити зауваження навіть тому, хто просто повз проходить. А нещодавно начальник зателефонував мені не у робочий час. Уже наступного дня ввесь офіс на вухах стояв, бо мій чоловік залетів з’ясовувати з шефом стосунки.

Після того як чоловіка вдалося випровадити, мене викликав до себе начальник. Мені було і перед ним дуже соромно, адже він був ні в чому не винен. Керівник не двозначно мені натякнув, що для спокою чоловіка мені краще сидіти вдома. Вибір, звичайно, за мною, але мені дали зрозуміти що краще, щоб я написала заяву на звільнення інакше майбутнього у цій фірмі у мене немає. Мені дуже подобатися моя робота, мені буде шкода з неї йти. Але чоловік добре заробляє, і давно говорить, щоб я не працювала, а сиділа вдома. Мабуть тепер доведеться робити вибір.

Я і вдома не хочу сидіти, що мені робити одній цілий день з каструлями і ганчірками. Мені не подобається бути домогосподаркою, я вищу освіту отримувала не для того, щоб потім байдикувати. Але розумію, що далі так тривати не може. Навіть якщо я просто поміняю роботу, це нічого не дасть. Чоловік може знову щось собі придумати, і там мене знову на вихід попросять.

Я намагалася вже з чоловіком розмовляти і пояснювала, що мені ніхто крім нього не потрібен. Але мабуть він така людина, і нічого не може з собою зробити. Ось і стою я пере вибором не простим. Тато сказав, що забере мене від нього і ніяких заперечень не приймає. А я щиро люблю чоловіка і не розумію, чому його любов до мене повинна стати причиною розлучення.

Головна картинка – pexels.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page