fbpx

“Героям слава!” – Джонсон і Трюдо записали звернення до Зеленського

Прем’єр-міністри Великої Британії та Канади Борис Джонсон та Джастін Трюдо записали звернення до президента України Володимира Зеленського зі словами підтримки.

Відео звернення опублікувала пресслужба Даунінг–стріт.

Джонсон каже, що його “друг і колега” Зеленський веде свій народ у героїчній боротьбі проти неспровокованої агресії російського диктатора владіміра путіна.

Трюдо наголосив, що українці б’ються як герої не лише за свою землю, а й за принципи, які “об’єднують усіх нас разом” – демократію, верховенство права, суверенітет і територіальну цілісність.

Джонсон запевнив, що лідери G7 мають намір запевнити у більшій підтримці Україну, накладати санкції на пов’язаних із Путіним олігархів і посилювати тиск на РФ, зокрема обмеженнями на імпорт російського золота. Трюдо зазначив, що Велика сімка продовжить нарощувати економічну, фінансову та військову підтримку, пише Цензор.

“Наше послання тобі, Володимире, і народу України – ми віддаємо честь вашій боротьбі. Ми віримо, що вона цілком законна і важлива для світу. Ми підтримуємо вас і стоятимемо з вами. «Слава Україні!” – сказав Джонсон.

“Героям слава!” – відповів українською Трюдо.

Фото: Твіттер. 06/27/2022

You cannot copy content of this page