fbpx

Грандіозна церемонія одруження принца Гаррі та Меган Маркл розпочата: яскраві фото

Щойно у Вінздорі розпочалася довгоочікувана церемонія одруження принца Гаррі з Меган Маркл вже зовсім скоро наречені обміняються обітницями, пише ТСН.

Гаррі та Меган, які провели ніч окремо одне від одного прибули до каплиці Святого Георгія, яку прикрасили великою кількістю білих квітів. Замку більше 900 років, він стоїть на пагорбі в долині річки Темзи.

Саме тут і розпочалася церемонія вінчання, яку проводить архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, а очолив церковну службу в цей день єпископ Девід Коннер, декан Віндзора.

Першими прибули відомі спортивні діячі, актори. Серед запрошених, Опра Вінфрі подружжя Бекхемів, які вже з’явилася у Віндзорі, актор Джордж Клуні з дружиною та багато інших.

Меган Маркл разом з мамою прибули до каплиці, проїхавши по довгій центральній алеї, де велика кількість шанувальників змогла привітати наречену.

Читайте також: У тіарі та з довгою фатою: Меган Маркл вперше з’явилась у весільній сукні(фото)

Цікаво, що поспостерігати за святом закохані покликали 2640 простих британців – ветеранів бойових дій, соціальних працівників, волонтерів та інших людей.

Принц Гаррі разом з братом, який взяв на себе роль свідка прибули до західного ганку каплиці, вітаючи натовп людей на своєму шляху.

Зауважимо, після церемонії вінчання пара за традицією вирушить на романтичну прогулянку вулицями Лондона у відкритій кареті з супроводом.

You cannot copy content of this page