fbpx

Хлопчики-переселенці продають паперові «Байрактари», а гроші перераховують для допомоги армії

12-річний Микита і 11-річний Нестор зараз живуть у Львові з батьками, але до анексії Криму проживали на півострові. Батько, Володимир Передерко, пішов захищати Україну в 2014 і п’ять років воював на Донеччині та Луганщині. Зараз родина знову допомагає країні і вже самі діти вирішили долучитися до допомоги військовим – як вміють. Хлопці навчилися робити паперові іграшки і продають їх, а вилучені кошти вже перерахували Фонду «Повернись живим», про що ті й написали в своєму Фейсбук:

«Знайомтесь – це 12-річний Микита і 11-річний Нестор. Зараз вони живуть з батьками у Львові, але до анексії рідного Криму жили на території українського півострову.

Тато хлопців, ветеран АТО/ООС Володимир Передерко, п‘ять років воював на Донеччині та Луганщині. І вчив синів, щоб любили Батьківщину й завжди залишалися людьми. Микита та Нестор дуже хотіли допомогти своєму війську, й тоді їхній батько вигадав благодійний аукціон: хлопці продають зроблені власноруч паперові Байрактари, а виручені кошти передають «Повернись живим».

Зараз Микита на Нестор перерахували нам 900 гривень. І ми символічно використаємо їх для закупівлі обладнання для аеророзвідників.

Хлопці, ви круті! Дякуємо!

Зараз дійсно важлива кожна гривня і кожен прояв допомоги».

Фото: Повернись живим.

05/30/2022

You cannot copy content of this page