fbpx

Хоч на стіни ліз, але хіба допоможе! Сльози течуть, а спинитись сил не має. Все, заради чого я жила останні десять років, все, що я робила, після вчорашньої новини полетіло шкереберть

Я заміжня вже багато років. Спочатку я була дуже щаслива в шлюбі. Нас об’єднувало кохання. Ось тільки сімейне життя не було таким гарним! З появою дітей все кардинально змінилося. Коротше кажучи, з’явилося напруга в стосунках. Знаю, що багато пар переживають таке і це цілком природно. Ось тільки наш випадок був особливим!

Справа в тому, що мій чоловік почав мені зраджувати! Уявляєте, через сім років сімейного життя, мій чоловік завів собі коханку! Я була розчарована! Як він міг? Чому так вчинив? Тоді, я хотіла покинути його. Мені було так прикро! На подив, мій чоловік не хотів розлучатися. Він сказав мені, що помилився, і хоче зберегти сім’ю. Це була просто невелика інтрижка, нічого серйозного, і він не хоче втратити мене і дітей. Мільйон разів просив прощення, стояв на колінах. Чоловік стверджував, що ніколи більше не зрадить мене і не повторить цього. Тоді, я вирішила пробачити його. Думала, що чоловік усвідомив все. Я хотіла, щоб у моїх дітей була повноцінна сім’я. Щоб вони жили з мамою і татом, як всі нормальні діти. Я сама жила в неповній сім’ї і знаю, як це. Я думала, що роблю краще, коли вирішила залишитися з чоловіком.

Ми зберегли шлюб, але втратили довіру. Чесно, я більше ніколи не довіряла чоловікові. Мене весь час діймали сумніви, я підозрювала його в численних зрадах. Варто було тільки затриматися йому на роботі або не відповісти на мій дзвінок, і я уявляла, що він з іншою жінкою. Я «діймала» чоловіка, він злився. Відносини зіпсувалися. Ми не були близькі, як колись і дуже віддалилися. Проте, ми продовжували зберігати сім’ю. Я вірила, що наші відносини налагодяться. Ми зможемо пережити це, адже змогли пережити зраду!

Але не змогли! Зовсім нещодавно я дізналася, що мій чоловік знову завів роман. Він знову зраджує мені! Це вже не припущення, чоловік не став відпиратися і зізнався у всьому. Я не знаю, як чоловік міг так вчинити? Він же клявся, що це не повториться! Я витратила ще п’ять років на цю людину, а він мене зрадив! Знову! Чому так? Навіщо було зберігати сім’ю, якщо не дорожиш нею? Я ж давала йому можливість жити одному, чому він відмовився тоді? Навіщо було тримати мене всі ці роки? Навіщо обіцяти, якщо не збираєшся бути вірним?

Значить, мої підозри не були безпідставні? Перший це роман? Скільки у нього було жінок за ті роки, коли я жила з ним і намагалася зберегти сім’ю? Чи винна я в його зраді? У моїй голові сотні питань! Покидати його, але куди я піду? Стільки років витратила на нього! Вік уже серйозний, куди йти? Чи варто було взагалі жити з чоловіком заради дітей? От би перемотати час назад.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page