fbpx

І ось, коли я повідомила мамі, що розлучилась і попросила грошей на косметичний ремонт її оселі, вона заявила, що знайшла в Італії чоловіка і наразі вони саме облаштовують власне житло, а для мене у неї ні копієчки немає. Тобто взагалі вона мені навіть сто євро не може на продукти передати. Я очманіла

Моя мама покинула мене в найтяжчий момент мого життя. Вона може, але робить вигляд, що просто не має змоги допомогти. Хіба так чинять батьки по відношенню до дітей? Як пояснити дорослій жінці, що не все в житті повинно обертатись навколо неї, що в неї є зобов’язання, які вона повинна виконувати.

Справа в тому, що я нещодавно розлучилась. У мене син. З чоловіком за п’ять років спільного життя так і не знайшли спільної мови. Він постійно до чогось присікувався: то посуд я не помила, то занадто довго дивилась телевізор, то вечерю йому не приготувала. Але найбільше дістало мене те, що він виставив за двері мою помічницю по дому. Бачите, він вважає, що я марно витрачаю гроші, що прибрати в будинку я можу і сама, адже і так цілий день нічим не зайнята.

Мене це дуже зачепило, адже гроші, які я оплачувала за послуги помічниці були не його, а ті, що висилала мама з-за кордону. Тоді я зрозуміла, що нам з ним не по дорозі і пішла в материну квартиру з дитиною. Я не працюю, хоч і живемо у великому місті, але достойної роботи з гарним заробітком просто немає. Я влаштовувалась у кілька фірм за спеціальністю, але сидіти за компом цілісінький день за десять тисяч? Смішно.

І ось, коли я повідомила мамі, що розлучилась і попросила грошей на косметичний ремонт її оселі, вона заявила, що знайшла в Італії чоловіка і наразі вони саме облаштовують власне житло, а для мене у неї ні копієчки немає. Тобто взагалі вона мені навіть сто євро не може на продукти передати. Я очманіла. Одразу зібрала речі і подалась назад до чоловіка, але він погодився прийняти лиш сина, а не мене. Тобто? А я?

Ось тепер, як бути? У мене закінчується готівка, я сиджу у квартирі з ремонтом десятирічної давності. Я навіть у зал на тренування сходити не можу, бо мама бачите чоловіка собі знайшла.

Спробувала ще раз їй подзвонити і нагадати, що я її дитина. Та вона здатна лиш поради давати, а допомогти у таку скрутну хвилину не захотіла.

Хіба так чинять батьки по відношенню до дітей? Як пояснити дорослій жінці, що не все в житті повинно обертатись навколо неї, що в неї є зобов’язання, які вона повинна виконувати.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page