fbpx

І все було б добре і навіть прекрасно, але як тільки ми переїхали в нову квартиру, до нас стали часто приїжджати рідні чоловіка. У нього 2 сестри і молодший брат. У них якось одразу з’явилась купа справ у столиці. І все це з ночівлею, інколи ще й друзів з собою беруть

Я вийшла заміж трохи більше року тому, зустрічалися 3 роки, знімали квартиру в столиці. Зараз взяли двокімнатну в кредит, адже обоє гарно заробляємо.

І все було б добре і навіть прекрасно, але як тільки ми переїхали в нову квартиру, до нас стали часто приїжджати рідні чоловіка. У нього 2 сестри і молодший брат. Коли ми знімали житло, вони не зупинялися у нас ніколи  (тому що це була маленька однокімнатна квартира). У них постійно знаходяться якісь справи в столиці, то на концерт, то в магазин … Причому вони цілком могли б в цей же день повернутися додому (близько 40 км), але вважають за краще залишитися на ніч «у братика», як вони кажуть.

Я нічого проти родичів чоловіка не маю. Вони хороші люди, вся сім’я дуже дружна. Але мені дуже не комфортно, коли у нас вдома знаходяться «гості» з ночівлями. За останній місяць у нас 2 рази залишалася одна сестра з племінницею і 3 рази друга сестра. Я навіть думати не хочу, що молодший брат чоловіка надумав після закінчення школи навчатись в столиці.

Я по натурі людина гостинна, рада всім і готуюся до їх приходу, намагаюся наготувати і пригостити чимось смачним. Але зараз я при надії, швидко втомлюється спина, мені вже важкувато довго стояти біля плити.  Я стала дуже погано спати, адже це незручно. Коли хата порожня я тихцем, аби не розбудити чоловіка і ду в іншу кімнату і вже там вигадую собі якесь заняття до ранку. Все-таки я хочу відчувати себе вдома більш вільно. Не знаю, можливо, комусь такі негаразди здаються дріб’язковими і надуманими. Може, у мене зараз через мій стан такі нестабільні емоції, але мені некомфортно і це факт.

Я не знаю, як краще обговорити з чоловіком все це. Не хочу його образити. Та й не уявляю, який може бути вихід з цієї ситуації. Якщо навіть він мене послухає і попросить родичів не залишатися у нас хоча б на ніч, то, швидше за все, образяться вже вони. Виходить, я ось так на початку сімейного життя вже зіпсую відносини з сім’єю чоловіка. Так теж не хочеться, адже вони добрі і хороші люди ….

Так що мені робити? Терпіти?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page