fbpx

Катя була дівчиною талановитою і вже за п’ять років змогла назбирати грошей на однокімнатну квартиру в столиці. Купила вона її якраз напередодні весілля, це й стало причиною розлучення

Катя була дівчиною талановитою і вже за п’ять років змогла назбирати грошей на однокімнатну квартиру в столиці. Купила вона її якраз напередодні весілля, це й стало причиною розлучення Джерело

Катя поїхала «підкорювати столицю» відразу після закінчення вузу. Треба сказати, що підкорення пройшло досить успішно, правда не за фахом.

читайте також: — Не знаю як я те все пережила. Щойно був син і чоловік і одну мить порожнеча. Якби не та поїздка до інтернату, – жінка глибоко зітхнула, – не відаю чи й розмовляли ми тут. Але Петрусик. Він моє диво

Вона ще зі шкільних років була захоплена всякими фітнесами і програмами схyднення, а потім пройшла додаткові курси, отримала сертифікати і монетизувала свої таланти.

За п’ять років життя в режимі економії, вона змогла накопичити на однокімнатну квартиру в столиці. Може для когось це не бозна-які гроші, але за мірками провінції – цілий статок.

Це вам не іпотеку 29 років оплачувати . Рік тому вона зустріла свого принца. До речі,  теж зі столиці. Тільки живе з мамою в однокімнатній хрущівці.

Так склалося, що пропозиція руки і сеpця збіглося за часом з фіналом накопичення потрібної суми. Катя вже звикла жити скромно, тому витрачати зароблені гроші на торжество не хотіла.

Вирішили посидіти після реєстрації з батьками і свідками. Витрати тільки на плаття, ресторан і фотосесію. Ціна питання 15 тисяч – це не космос.

Порадилася з мамою і подругою: ті одностайно радили оформити покупку квартири до весілля. Бо мало ли что – він частку мати буде. Катя сказала нареченому, що незабаром планує покупку.

Той запропонував зробити це пізніше ( після весілля), а оформити тільки на Катю – «щоб тобі спокійніше було». Дівчині це не сподобалося. Вона проконсультувалася у юриста.

Виходило, що навіть якщо оформити квартиру тільки на неї, то житло все одно буде вважатися спільно нажитим і ділитися при розлученні.

Довгоочікувана покупка квартири вже не приносила такої радості, як вона очікувала. Втім, як і майбутнє одруження. В результаті за наполяганням мами дівчина купила квартиру за 2 тижні до весілля . Нареченому не сказала.

Одруження пройшло, як і було заплановано, залишивши на пам’ять красиві фото.

Через тиждень «наречений дозрів»: підемо, мовляв, Катюша, квартири по сайтам обирати. А Катя показала йому адресу на карті і фото вже придбаної квартири.

Був скaндал в дусі «це наскільки ж ти мені не довіряєш, раз так вчинила». Новоспечений чоловік грюкнув дверима і пішов до мами. «Значить не твій принц» – резюмувала подруга.

«Не ходи за ним» – порадила Катіна мама.

Читайте також: — Жінки наперекір усьому дітей у світ проводять. А ти не змогла, – сухо сказав Артем, – Ну і що, що я просив оте зробити, у тебе теж голова на плечах є. Що ж ти за людина після цього, що за жінка.  Я одружуюсь на Тетяні, вона винoшує моє дитя

Він повернувся, але «тріщина» розросталося. Вони встигли розлучитися раніше, ніж Катя закінчила ремонт у новій квартирі.

Фото ілюстративне з вільних джерел

You cannot copy content of this page