fbpx

Кейт Міддлтон та принц Вільям стали мільярдерами

Минулого тижня, 8 вересня, королева Великобританії відійшла у вічність у віці 96 років. У зв’язку з її відходом престол перейшов до принца Чарльза – короля Чарльза III, а звання принца і принцеси Уельських до Вільяма і Кейт.

У зв’язку з цим фінансування молодої королівської пари значно зросло і вони відразу перетворилася з мільйонерів на мільярдерів. Згідно з коментарями експертів, дохід герцогства Кембриджського становив 40 мільйонів фунтів, а звання нових титулів оплачуються набагато вище: тепер скарбниця Уельських нараховує цілих 1,3 мільярда фунтів!

Зазначимо, що принцу Гаррі (і його дружині Меган Маркл) належить королівський статок у 60 мільйонів доларів. З них 24 мільйони були отримані від леді Ді (як компенсація за розлучення), а 30 мільйонів – подарунок принцу Гаррі на 25-річний ювілей. Інші мільйони – дохід від звань, що, ймовірно, буде оскаржено.

Аж до минулого року батько Гаррі, король Чарльз III, покривав більшу частину витрат, пов’язаних із виконанням їх королівських обов’язків, включаючи зарплати персоналу та поїздки, з доходу від герцогства Корнуолл (Duchy of Cornwall). За оцінками Forbes, ці витрати становили приблизно $800 000 на рік.

Втім, з огляду на купівлю особняка за 14 мільйонів доларів, скарбниця принца Гаррі значно просіла. А ось дохід від контактів з Netflix і Spotify допоміг норовливій парі заробити близько 200 мільйонів доларів.

Фото: колаж.

09/13/2022

You cannot copy content of this page