fbpx

Коли Микола запропонував донці Тамари Іванівні догледіти за мамою, поки її не буде, та з радістю погодилась, адже інших варіантів не бачила. Хіба ж хтось очікував от такого

Довелось мені бути свідком складної і неоднозначної ситуації. У сусідньому будинку жила літня жінка Тамара Іванівна. Її доросла дочка жила в тому ж місті, але не дуже близько. Іноді вона приїжджала до матері.

Коли жінці виповнилося 65 років вона занедужала і не могла ходити по квартирі, і навіть не виходила посидіти на лавочці біля будинку. Дочка привозили їй продукти, допомагала з прибиранням квартири.

Щоб облагородити балкон і зробити невеликий ремонт дочка Тамари Іванівни запросила чоловіка на ім’я Микола, якого порекомендували їй сусіди. Чоловікові на той момент було близько 50 років. Під час ремонту він залишався на ніч у квартирі, щоб не їхати кожен раз на інший кінець міста, де він знімав кімнату.

Приблизно через місяць Микола закінчив роботу і отримав гроші за свою працю. Але не поспішав йти, а навіть умовив дочку Тамари Іванівни довірити йому догляд за нездоровою матір’ю. Тим більше що дочка їхала до власної доньки за кордон, адже та потребувала допомоги з малюком. Все начебто, як і повинно бути в цьому випадку. Але як він поводився за закритими дверима незрозуміло.

Листоноша, яка приносила в будинок пенсію сказала, що з Тамарою Іванівною щось не так. Кілька разів вона помічала, що з жінкою поводяться не надто добре.

Ми, сусіди, спробували зайти в квартиру Тамари Іванівни, щоб переконатися, що з нею все в порядку. Але Микола не впустив нас за поріг і сказав, що вона в порядку. Ми спробували знайти дочку Тамари Іванівни, але як виявилося це зробити було не так просто. Через два місяці нам вдалося з нею зв’язатися і все розповісти.

Приїхавши в будинок матері, вона спробувала відмовитися від послуг Миколи, але як з’ясувалося, за час її відсутності він оформив шлюб з Тамарою Іванівною і прописався в квартиру.

Через тиждень після повернення дочки Тамари Іванівни не стало. А Микола через пів року продав житло і зник у невідомому напрямку. Як дочка не намагалася повернути квартиру собі, у неї нічого не вийшло. Виявилось, що той Микола прокручував такі справи не сам і мав хороших “друзів”.

Шкода усіх у цій ситуації, а особливо Тамару Іванівну.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page