fbpx

Коли я думала, що гірш уже не можна, виявилось, що мій зять здатен і на більше. Учора він нас усіх просто ошелешив. Я стояла і слова мовити не могла, а донька аж зблідла

Моя дочка розлучається з чоловіком. Але найнеприємніше не в цьому. Найголовніше, що її чоловік хоче отримати частину квартири, яку ми з чоловіком їм подарували. Сам ні копійки не вклав, ні в квартиру, ні в її вміст. Він навіть ремонту не робив, бо не вміє.

Моя дочка з зятем прожили в шлюбі вісім років. Три роки тому у мене з’явилася внучка. Дочка вже рік як працює. Ми її виховували самодостатньою людиною, тому вона з юного віку знає: ніщо не дістається даром, все потрібно заробити. Ну, припустимо, ми розуміли, що на квартиру заробити складно. Тим більше це наша рідна і улюблена дочка, і ми вважали своїм обов’язком їй допомогти. Мене спочатку дратувало, що ні її наречений, ні його родичі особливо не переймаються з цього приводу. Дочка працювала щосили, брала підробітки. А він «працював» на будівництві. Взимку завжди сидів удома, при цьому за літо не особливо багато заробляв грошей.

Він звик жити на всьому готовому. А моя Аліночка, намагалася купити в будинок меблі, техніку, посуд – все для комфорту. Так уже склалося, що ми всі цінуємо комфорт. При цьому і вдома дочка все встигала: завжди прибрано, випрасувано їжа наготована, з дитиною погуляє. Я вважаю, що вона хороша мама і дружина. Загалом, поки моя дочка працювала, її чоловік знайшов собі іншу і вирішив піти з сім’ї. Ну і нехай йде.

Але це ще не все. Учора він прийшов назад, але не сам. Позаду нього стояла симпатична білявка, яка з порогу сказала, що вона тепер житиме тут і почала звільняти полиці на кухні для свого посуду. Як виявилось, мій зять не мав грошей, аби оплатити оренду житла, от і привів панянку в дім де живе його дружина і дитина.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page