fbpx

– Ксюша дуже хотіла на День народження отримати гіроскутер, вона ще в минулому році його просила, але не вийшло купити, надто дорогі вони. В цьому році ми заздалегідь підготувалися і купили їй цей гаджет. Але, як виявилося, не такий. Це мав бути якийсь за 10 тисяч, з наворотами, фірмовий. А ми купили, як вона висловилася, “непотріб”

– Ксюша дуже хотіла на День народження отримати гіроскутер, вона ще в минулому році його просила, але не вийшло купити, надто дорогі вони. В цьому році ми заздалегідь підготувалися і купили їй цей гаджет. Але, як виявилося, не такий. Це мав бути якийсь за 10 тисяч, з наворотами, фірмовий. А ми купили, як вона висловилася, “непотріб”. Хоча я не розумію, в чому різниця, красивий, яскравий, світиться, музика грає, нехай він на 4 тисячі дешевший, не бачу сенсу переплачувати. Як на подарунок для 12-річної дівчинки це дорого. По 6 тисяч на подарунки витрачати, як на мене, забагато. Ми з чоловіком гроші не друкуємо, нам же треба було ще й кафе замовити, це теж не безкоштовно. А вона не розуміє цього, – розповідає Олена.

– І взагалі, вона не тільки образилася, а ще й грюкнула дверима і пішла у двір, але гіроскутер прихопити не забула. На наступний день заявила, що її подарунок бракований і треба повернути в магазин, він перестав працювати.

Ми все перевірили, намагалися зарядити, включали і вимикали – результату 0. Відвезли в магазин, думали, що по гарантії нам його поміняють або відремонтують, чекали 2 тижні, виявилося, що в поломці винна дочка і, звичайно, ремонт тепер за наш рахунок, а це ще 900 гривень. Ми платити відмовилися, сказали, що нехай лагодить з грошей, які їй подарували. Тут Ксенія і проговорилася, вона планувала, що за цей магазин поверне гроші, а вона додасть зі своїх подарункових грошей і купить такий, як хотіла мати. Цей вона ремонтувати не хоче, а нам він триста років не потрібен. Думаю відремонтувати і продати, раз вона така невдячна.

Як вважаєте, можливо батькам і справді варто домовитися з дочкою про те, щоб вони додали грошей до її заощаджень і купили їй ту річ, про яку вона мріяла? Чи дівчинку дійсно варто провчити, залишивши без подарунка?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page