fbpx

Купили будинок біля моря і одразу дізнались, що у нас дуже і дуже багато друзів, які починають за нами сумувати саме влітку. Викрутились оригінально

Коли ми вирішили продати квартиру в великому місті і переїхати ближче до моря, купити будиночок і заробляти тим, що здавати в оренду номери відпочиваючим в літній час, майже всі наші друзі і знайомі крутили пальцем біля скроні. Мовляв, що це Ви надумали? Одна справа просто поїхати на кілька тижнів відпочити, а інше – жити так весь час і ще працювати таким чином?

Це ж просто пекельна праця. Але ми все вирішили, наші діти нас повністю підтримали, сказали, що будуть допомагати в усьому.

І ось квартира продана. Грошей від продажу вистачило на великий будинок, тільки він потребував капітального ремонту.

Стало зрозуміло де брати гроші? Залишався один вихід – кредит. І тут наш 15-річний син запропонував такий варіант.

Він сказав, що у нас багато друзів і знайомих, всі захочуть відпочити влітку на морі і, бажано, пожити безкоштовно. А давайте кинемо клич про допомогу з ремонтом, а хто відгукнеться буде потім приїжджати і відпочивати безкоштовно. Сказано зроблено.

Написали оголошення і розмістили у всіх соцмережах, де ми і наші знайомі зареєстровані.

Мовляв так і так, купили великий будинок біля моря, вимагає капітального ремонту, хто бажає може взяти участь в ремонті фізично або матеріально, а потім матиме можливість безкоштовно пожити в будь-який час.

Розмістили і почали чекати.

Дуже багато відреагували на нашу пропозицію. Одні ставили різні смайлики, інші вітали з придбанням, тільки ось по суті на оголошення реально відгукнулися 4 людини.

Двоє з них перевели великі суми грошей на рахунок, один сказав, що у нього зараз відпустка починається і він готовий приїхати і допомогти з ремонтом. А четвертий взагалі допоміг дуже добре. Він написав, що працює зараз в будівельній бригаді, і ось у них зараз немає замовлення, і вони готові приїхати і зробити все максимально швидко і ще з великою знижкою вийде тому, що свою частку заробітку він брати не буде. Нехай це буде його вклад в ремонт в рахунок майбутнього проживання.

Так і вирішили.

Зайняли гроші, яких бракувало і вже за кілька місяців приймали перших гостей.

І тут почалося.

Всі почали дзвонити і запитувати коли можна до Вас приїхати, скучили, хочеться побачитися.

У відповідь всім посилали фото першого оголошення і прайс на вартість послуг і проживання в будинку. І все, для всіх ми стали поганими людьми.

Зате ми тепер точно знаємо хто друг, а хто просто так, повз проходив, як кажуть. І у нас є 4 сім’ї з якими ми дуже тісно спілкуємося, які приїжджають коли можуть і ми їм завжди раді.

І так, живуть вони безкоштовно, а ось на продукти скидаємося і їмо всі разом. Все всіх влаштовує, всім добре і комфортно.

Ось так. Може комусь стати в нагоді цей досвід.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page