fbpx

Леся не заохочувала батьків до відвідин, а подруг вже не було. В якийсь день вона зрозуміла, що при надії. Говорити нікому не треба, бо наврочать

У багатьох пар спочатку не виходить мати дітей, але всі до цього ставляться по-різному.

Леся дуже довго обходила різних лікарів в різних областях, всі сходилися лише в одному, що якихось серйозних проблем немає. Те саме стосувалося й чоловіка Олега, виходить двоє здорових людей. Але толку мало…

Леся так хотіла мати дитину, що їхнє життя просто перетворилося в якусь череду обстежень й очікування. Коли традиційна медицина не допомогла, то вона кинулася до нетрадиційної. Пила трави, проводила ритуали і ось так поволі звузила свій світ до двох людей, бо всі інші то наврочили, то навели порчу, то заздрять. Вони жили окремо, але Леся й не заохочувала батьків до відвідин, а подруг вже не було. В якийсь день вона зрозуміла, що при надії. Говорити нікому не треба, бо наврочать, тому для всієї родини був сюрприз в вигляді чудового хлопчика.

Всі мами оберігають своє чадо, але в Лесі все було якось занадто – вона кидалася на малих діток, якщо ті ображали її хлопчика, сварилася з мамами, не довіряла педіатрам, але найгіршим було те, що вона відсторонила Олега, і не просто відсторонила. А бачила в ньому загрозу для дитини. Варто було йому підвищити тон на сина, коли той вередує, то він отримував таку порцію емоцій, що просто почав остерігатися дружини.

Через якийсь час він пішов до іншої, бо було неможливо так жити. На вулицю вона практично не виходила, хіба по продукти, сина в садок не давала, бо з ним там могло щось статися, вони не гуляли, бо на вулиці вітер і може щось впасти.

Була легенда, що мати оберігала свого сина від усіх бід і тримала в заперті до дорослого віку, а коли він вийшов вперше до людей і світу, то від емоцій, що його переповнили, він втратив розум.

Олег – то мій брат і я розумію, чому він пішов з родини, але ніяк не можу змиритися із тим, що мій племінник живе в таких умовах. А от що вдіяти просто не знаю, може хтось мав подібний досвід і поділиться зі мною.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page