fbpx

Мама каже, що я не права в цій ситуації і чоловік у мене просто золото. А от я заспокоїтись ніяк не можу. Втомилась уже і сили під кінець. Ну скільки ж можна врешті-решт

Ми з чоловіком ніяк не можемо дійти згоди щодо нашого сина. Дитина у нас золота, але займаюсь нею я одна. Для чоловіка його роль у сім’ї завершується зароблянням грошей.  Він не хоче ходити у школу до дитини на батьківські збори. Я з самого першого класу там постійно, хоча бачу, що інші татусі активно приймають участь у шкільному житті

У дитини збори за кілька днів. А у мого чоловіка якраз буде вихідний того дня. Прошу його сходити, адже мені треба буде з роботи відпрошуватись, а він ні в яку. Відмовився.

– Я там ні в чому не розуміюсь. Тому краще тобі сходити до школи. Ну, відпросись з роботи.

Але там нічого складного, просто собі послухав все, записав що потрібно.

Мій чоловік тільки грається з сином, балує його і купує всілякі подарунки. Але серйозними питаннями мій чоловік займатися не хоче.

Виховання у нашій сім’ї займаюся я, а не чоловік. Допомагаю дитині з уроками, розповідаю, що добре, а що погано, перевіряю щоденник, дзвоню вчителю. Що там, якщо він скаже щось швидше тату, ніж мамі. Адже саме я, а не тато строгий вихователь.

Чоловік не розуміє. чому я серджусь і щоразу підіймаю цю тему:

– Чому ти так переживаєш за це? Раз не підемо на збори, нічого ж не станеться. У нашого сина нормальна поведінка – ніхто з вчителів чи дітей не скаржиться, оцінки теж у нормі.

І це правда, син поводиться добре, але я для цього прикладаю скільки своїх зусиль. Але все одно я хотіла б почути, що варто сину підтягнути, на чому зосередити свою увагу.

От скажіть, хіба то сім’я у нас, якщо я вирішую абсолютно все. Бюджетом я розпоряджаюсь, покупки я планую і роблю, а чоловікові усе добре і все гаразд. Приніс зарплатню і все, не чіпай його. Далі він грається із сином, чи планує відпочинок, все!

От як так жити можна узагалі. Вже не раз думала про розлучення, бо то не є життя сімейне.

Як же мені чоловіку нагадати, що саме він є чоловіком? Він же таким не був колись, все сам робив, правда не так, як я хотіла, але ж робив. А тепер що змінилось?

02,05,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page