fbpx

Мама на гостину завітала. Новину принесла “радісну”. Сидить рюмсає і поради у мене питає. А що я можу сказати, сама дар мови втратила – такого повороту ніхто не очікував аж ніяк

Моя матуся найкраща в світі! Вона подарувала мені життя дуже рано. Їй тоді було всього шістнадцять з половиною років. Вся рідня була проти, але мої дідусь і бабуся підтримали маму. В результаті чого з’явилася на світ я, найчарівніша і найпривабливіша.

Ростили мене всі разом. Батьки дали мамі можливість вивчитися, тому і жили ми добре. Мамина робота дозволяла не замислюватися зайвий раз про гроші, отже, негараздів через побут не виникало.

Коли мені виповнилося шістнадцять, я теж відчула, що при надії. Але мій хлопець, на відміну від мого батька, зробив мені пропозицію і ми одружилися. У сімнадцять я стала матусею, а мама, в свої тридцять три стала бабусею. Але дуже щасливою бабусею. І знову всі разом займалися вихованням малюка. Я теж вивчилася і знайшла хорошу роботу.

Зараз моєму первістку дванадцять років. Я при надії другою дитиною. У сім’ї у нас все добре. Було!

Нещодавно мама заявила, що при надії. Плаче. Не одразу, але зізналась,що зустрічалась з одруженим, але коли сказала що подарує йому дитину той відмовився від них обох. Мамочко, моя мамочко. Вдруге у неї таке.

Мама постійно засмучена ходить. Мені її шкода, бо прекрасно розумію її ситуацію. Сорок сім, одна і при надії. Посада в мами досить висока і у нашому невеликому містечку вона людина знана. Що на неї чекає, важко уявити.

Як же мені бути, до чого маму готувати? Я сама очікую дитину і сказати, щось проти її стану я не можу, та й гріх це. Чоловік мій узагалі зрадів як дитя і сказав, що готовий узяти маминого малюка у нашу сім’ю. А якщо мама не погодиться, то буде допомагати їй скільки знадобиться. Вони завжд гарно ладнали і я йому вдячна за таку потужну підтримку.

Але маму це не радує. Вона постійно питає у мене що ж їй робити. А що  їй можу порадити. Я й сама розгублена.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page