fbpx

Мамі завжди було мало грошей. Як тільки я встала на ноги, вона постійно мені дзвонила і розповідала, як вони бідно живуть. Я періодично допомагала їм невеликими сумами. Потім я вийшла заміж. Один за іншим у нас з’явилися син і дочка – і стало складніше матеріально. Ми стали збирати на нове житло, а мама якраз пішла на пенсію і як з котушок злетіла – дай, дай, дай

Я не знаю, що робити і як бути – можу втратити сім’ю через маму.

Нас в сім’ї 2 сестри, я – молодша. Старшу завжди любили більше – їй купували новий одяг, а я потім доношувала. Їй платили за навчання і, хоч скільки-небудь, вклалися в весілля. Мене ж просто проводили з дому і помахали ручкою. Я вийшла заміж, давно працюю і вже піднялася по кар’єрних сходах – це все створено моєю працею.

Мамі завжди було мало грошей. Як тільки я встала на ноги, вона постійно мені дзвонила і розповідала, як вони бідно живуть. Я періодично допомагала їм невеликими сумами. Потім я вийшла заміж. Один за іншим у нас з’явилися син і дочка – і стало складніше матеріально. Ми стали збирати на нове житло, а мама якраз пішла на пенсію і як з котушок злетіла – дай, дай, дай.

Щоб більше працювати, нам іноді доводиться відвозити дітей до мами, і тоді починається повний треш. Я завжди наводжу сумки продуктів для дітей та батьків, залишаю грошей на дітей. Але, буквально, через кілька днів мама дзвонить і повідомляє, що все закінчилося, і дітям нічого їсти, і потрібні гроші. На моє здивоване запитання: як так швидко? Відповідає: так, я собі спідницю купила. Чесне слово, мені дітей дешевше в санаторій якийсь відправити, ніж до рідної бабусі. Але я мовчу, і висилаю – люблю маму і не хочу з нею непорозумінь. Свекруха ж поводиться повністю протилежно – вона і грошей не візьме, і ще внукам перед від’їздом грошики дасть. Але, свекруха має негаразди зі здоров’ям, і ми не можемо відвозити до неї дітей надовго.

Поки мама працювала, а я була вдома в декреті, все ще було терпимо. А зараз. Тільки й чую по телефону: а Вася батькам машину купив, а Маша мамі кожен місяць гроші висилає, а тітці Валі дочка сережки з діамантами подарувала. Які у всіх діти хороші. Як всі добре живуть. Тільки ось у нас діти невдячні.

А чоловік злиться що ж, за матір у тебе, у інших батьки дітям допомагають, а твоя все з нас тягне. Сиди вдома з дітьми сама – так і то дешевше буде. Але, якщо я піду з роботи, то і кар’єра, і купівля нової квартири – все відсунеться на невизначений час.

А, мама скуповує будь-яку побутову техніку і наряди, роз’їжджає по гостям і всюди розповідає, які у неї невдячні діти.

Що робити і як мамі все пояснити?  А зі старшою сестрою вони давно не спілкуються. Одного разу мама мама намагалась у неї гроші дістати, так та відповіла і так, що вони тепер просто не спілкуються і все тут.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page