fbpx

Маршрутка об’їхала місце де сталася ця сумна подія. Стривожені пасажири обговорювали побачене. Один Ігор мовчав і в думках дякував своїй покійній тещі за порятунок

Аня була студенткою останнього курсу інституту. Вона вже встигла закохатися і часто разом зі своїм обранцем їздила додому. До того ж, Ігор всіляко допомагав Ані пережити гірку втрату мами, яка пішла відносно молодому віці. Дівчина часто говорила хлопцеві, що у неї такий сильний зв’язок із покійною мамою, що дозволяє їм спілкуватися у снах. Ігор не вірив Ані, думаючи, що у коханої на фоні переживань виникли проблеми. Він навіть водив кохану на огляд. Але психолог сказав, що з дівчиною абсолютно все гаразд.

Ігор почав трохи вірити, коли Аня казала, що мама перед іспитом порадила їй витягнути той чи інший білет. Одного ранку дівчина зателефонувала своєму хлопцеві і повідомила, щоб той не їхав у вихідні на зимову риболовлю з друзями. Ігор посміхнувся і зробив усе по-своєму. Він мало не потрапив під кригу, яка, здавалося, була дуже надійною, однак різко почала ламатися. Хлопець дивом уникнув лиха і тепер був не такий скептичний до Ганниних слів.

Ігор іноді жартував з Ані і казав їй, чи дозволила їй мати їсти вишневе морозиво, чи треба взяти простий пломбір. Дівчина вже звикла до жартів коханого і не звертала на це уваги.

Якось уранці в п’ятницю Аня знову зателефонувала коханому та попросила, щоб він узяв квитки додому на інший автобус. Ігор почав заперечувати, адже цей рейс їм треба чекати на годину довше. Але Аня сказала, що її попередила мати. Сердитий хлопець нагримав на дівчину і купив квитки на зручний для нього автобус. Він зателефонував Ані і сказав, що якщо вона хоче їхати з ним, то нехай приїжджає раніше. Однак дівчина у вказаний час так і не з’явилася. Ігор трохи позлився і пішов міняти квитки.

Аня примчала на наступний рейс. Сидячи на нових місцях, пара встигла помиритися. Вони їхали в автобусі, як ні в чому небувало, і балакали про всілякі дрібниці. Раптом вони побачили величезний затор. Виявилося, що з маршруткою, якою хотів їхати додому Ігор, трапилася біда. Хлопець жахнувся і зрозумів, що зараз міг бути там.

Маршрутка об’їхала місце де сталася ця сумна подія. Стривожені пасажири обговорювали побачене. Один Ігор мовчав і в думках дякував своїй покійній тещі за порятунок. Він зрозумів ще одну важливу істину, мати завжди захищає свою дитину, навіть з того світу.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page