fbpx

Маруся з сімейством була запрошена до свекрухи на якесь свято, де її «ги-ги» вилізло боком. Свекруха приготувала чудову вечерю. І ось, в той самий момент, коли мама чоловіка розкладала всім по шматку якоїсь немислимої запіканки, чотирирічна Маріїна донька видала: – А мамі можна не класти

Забігла на кухню, перекусити. Дивлюся – валяється нічийний листок салату і половинка граната. Обвітриться ж, довелося з’їсти. Відкрила холодильник, а там на дверцятах шматок сиру, з товщиною як пів мізинця, вже підсохлий. Ну, не викидати ж! І його туди ж. Зловила себе на тому, що наїлася.

А заодно – згадала предивну історію про самоповагу, яку колега розповідала. Колега Маша, щоб ви розуміли, теж працює з дому і має щастя спостерігати своє сімейство мало не цілодобово, за винятком чоловіка. Той все ще ходить на роботу.

Ось Машина дієта приблизно так і виглядає. Приготувала сніданок, поки готувала – з’їла шматочок ковбаси, шматочок яблука, а ось ще яєчню діти не доїли, від чоловіка бутерброд залишився… І так – весь день.

– Мам, ти будеш їсти?

– Та я потім за вами доїм, ги-ги.

А одного разу колега Маруся з сімейством була запрошена до свекрухи на якесь свято, де її «ги-ги» вилізло боком. Свекруха приготувала чудову вечерю. І ось, в той самий момент, коли мама чоловіка розкладала всім по шматку якоїсь немислимої запіканки, чотирирічна Маріїна донька видала:

– А мамі можна не класти, вона за нами потім доїсть!

Ось тоді Маруся і задумалася про любов і повагу. В першу чергу – до себе. Тому що якщо сам себе не поважаєш, звідки в сім’ї візьметься щось?

Автор – sаshka-s-chаshkoy.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page