fbpx

Марина дійсно повільно закипала. Кран у ванній капав вже шостий день. А Сергій вже і забув, що обіцяв поміняти. І лаятися через дрібницю не хотілося, але роздратування наростало. Сьогодні вона йому все викаже! Але вдома її чекав сюрприз. Ні, не так

Останнім часом Сергій нутром відчував невдоволення дружини. Було це у нього від бабки, та правда про нутро нічого не знала. Але частенько примовляла: – ось відчуваю…

І що дивно, все що вона відчувала, те і збувалося. Те дід майже непитущий з пенсії в загул піде, то лист несподівано від сестри прийде.

Ось і у Сергія його “чуйка” включалася іноді. Навіть коли в голові і думок особливих не було. Зараз нутро відчувало назріває в родині розмова. Дружина посміхається начебто, вечерю на стіл ставить, смачного бажає, а його нутро сигналить – чекай “розмови”. А те, що за розмовою послідує бойкот, Сергій знав з сімейного трирічного досвіду.

Бойкоту йому зовсім не хотілося, та й “розмови” теж. Тому він почав перебирати свої гріхи. Дізналася про заначку, що відклав на бажаний японський спінінг? Та ні, звідки… Неждана премія була в конверті, за відомістю не проходила. Та в конверті і лежить серед документів в сейфі на роботі. Не з цього боку вітер дме.

Теща щось їй у вуха надула? Не повинна ніби. У них період перемир’я і нейтралітету. А після того, як він по майже власній ініціативі навесні перекопав всі грядки на дачі, перекрив теплицю 8 мм полікарбонатом, Світлану Володимирівну взагалі можна вводити в чат «друзі». Звісно, самому б йому в голову ця ідея не прийшла, але в чоловічій курилці можна вирішити багато завдань, в тому числі і з упокорення тещі.

У цій же димілці йому підкинули думку перевірити історію браузера на ноуті дружини. Так можна дізнатися, що її хвилює останнім часом. Якщо навіть за статусом цього не зрозуміти, браузер підкаже всі її запити.

У запитах був ювелірний набір – сережки і кулончик з зеленими каменями.

Запит повторювався, але одну сторінку вона відвідувала кілька разів. Значить мріє про подарунок? Невже він знову забув про річницю весілля? Та ні, після двох концертів штамп в паспорті з датою реєстрації міцно відсканований у нього в голові – 5 лютого. А зараз травень. Господи, який же я телепень, а день народження?! У неї ж скоро день народження, точно – 23 числа.

Того року теща йому нагадала, а цього мовчить, значить готує плацдарм для віроломного бліцкригу. Яка підступність, адже знає, що з датами у нього не дуже.

Подивився прайс. В душі прокинувся Скрудж Макдак: – Однак…, ціна майже як у жаданого японського спінінга. Як можна за брязкальця, що не мають ніякої функціональної значимості, гнути таку ціну ?! Але з іншого боку мир в родині дорожчий, та й дружину Сергій кохає. Вирішено. Спінінг почекає, а заначка якраз згодиться.

Марина дійсно повільно закипала. Кран у ванній капав вже шостий день. А Сергій вже і забув, що обіцяв поміняти. І лаятися через дрібницю не хотілося, але роздратування наростало. Сьогодні вона йому все викаже!

Але вдома її чекав сюрприз. Ні, не так – СЮРПРИЗ! Сергій сам приготував вечерю, красиво розставив прилади, навіть свічки стояли на столі поруч з шикарним букетом її улюблених білих лілій!

– З Днем народження, рідна! І з порога вручив їй подарунок. І саме той аксесуар, на який вона вже четвертий місяць відкладала гроші з підробітку.

Оніміла від подиву і радості, вона тут же приміряла його на себе. Але це був лише початок прекрасного вечора. Адже потім вони вечеряли при свічках, а після келиха їй захотілося танцювати. І вона танцювала, а він милувався. Як личили ці зелені камені до її сяючих очей!

Потім вони танцювали разом, тісно притулившись одне до одного. А ще була і ніч..

Засинаючи, Марина подумала що грошей, які вона накопичила, цілком вистачить на японський спінінг для чоловіка. Він давно мріє, а чому б не порадувати свого чоловіка? Він же здогадався про її бажання.

Ну і що, що її день народження в липні, а він знову все наплутав. Сергій взагалі з датами не дружить. І ще вона подумала, що дуже дивно, що на шматок пластика ціна як на ювелірну прикрасу.., але для коханого не шкода.

У ванній тихенько капав кран.

Автор: Тетяна Бpо.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page