fbpx

Меган Маркл і принц Гаррі вже найняли “зіркову” няню для майбутньої дитини(фото)

Принц Гаррі і Меган Маркл, які днями оголосили про те, що чекають первістка , вже найняли няню для своєї ще не наpoдженої дитини. Про це повідомляє видання “Факти”.

Герцог і герцогиня Сассекські звернулися до послуг знаменитої в Голлівуді няні Конні Сімпсон. Раніше її клієнтами були Джордж і Амаль Клуні, Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл, а також Емілі Блант, Метт Деймон, Джессіка Альба та інші знаменитості. Геррі і Меган порекомендували Конні безпосередньо подружжя Клуні, з якими принца і його дружину пов’язує близька дружба.

За 30 років своєї кар’єри Сімпсон виняньчила 257 малюків. До слова, Конні вважається експертом по догляду за близнюками (як у випадку з дітьми Клуні). Британські ЗМІ задаються питанням – чи не є це натяком на те, що герцогське подружжя чекає двійню.

Читайте також: Меган Маркл вперше з’явилася на публіці після оголошення про вaгiтність(фото)

Раніше стало відомо, що курси по догляду за немовлям пройшла мати Меган Дорія, яка збирається допомагати дочці. Принц Чарльз також ніяк не дочекається наpодження онука чи онуки. Він розраховує проводити з дитиною Гаррі багато часу. У випадку з дітьми його старшого сина Вільяма дідуся-принца практично повністю затьмарили батьки Кейт Міддлтон – Керол і Майкл. Кажуть, Чарльз сильно ревнує до них малюків.

You cannot copy content of this page