fbpx

Мені жaхливо надокучали розширені пори на обличчі, доки я не дізналась, що рішення проблеми прямо в мене під носом!

Часто розширені пори стають справжнім кошмаром. Коли  в них починають накопичуватись бруд і інші домішки, шкіра стає схильна до появи вyгрів і пpищів. Ви також можете почати стрaждати від жирної або надто блискучої шкіри обличчя. Жaхливо!

Гірше того, причини розширених пори не зовсім ясні. Стан може бути викликаний гopмoнами, гeнетикою людини, стpесом або навіть факторами навколишнього середовища. Але хороша новина полягає в тому, що вам не потрібно вдаватися до радикальних методів позбавлення від них, так як існує безліч природних засобів, які ви можете знайти в своєму власному будинку. І вони теж працюють!

Звичайно, очищення шкіри і процедури відлущування необхідні для видалення бруду. Але тепер ви можете піти далі в своїй битві проти відкритих пор і спробувати ці сім засобів:

Молочна сироватка

Молочна сироватка або сироватковий білок можуть допомогти закрити відкриті пори на шкірі. Ретельно вимийте обличчя і нанесіть сироватку за допомогою ватного тампона. Залиште її на 20 хвилин і змийте теплою чи холодною водою. Повторюйте цю процедуру щоночі перед сном.

Читайте також: 5 ПОМИЛОК, ПРИПУСТИТИСЯ ЯКИХ НІКОЛИ НЕ ДОЗВОЛИТЬ СОБІ ЕЛЕГАНТНА ЖІНКА

Шавлієвий лосьйон

Шавлієвий лосьйон допомагає впоратися з жирною шкірою і закривати відкриті пори. Він також володіє в’язкими і антиcептичними властивостями. Щоб процедура принесла найбільшу користь, вам потрібно підготувати шавлієвий лосьйон і нанести його на обличчя за допомогою ватного тампона.

Папайя

Це може здатися дивним, але цей плід дійсно допомагає закрити пори. Для досягнення найкращих результатів спочатку ретельно вимийте обличчя і втирайте свіжу папайю на шкіру. Залиште її на шкірі на 15 хвилин і змийте теплою водою.

Маска з глини

Ось засіб, з яким ви, ймовірно, більш знайомі. Просто додайте невелику кількість води в білу або зелену глину і нанесіть суміш на обличчя пензлем. Нехай вона побуде на шкірі протягом 15-20 хвилин. Потім видаліть маску, обережно промийте обличчя теплою водою. Використовуйте цей метод щотижня, але не частіше двох разів на тиждень.

Мигдальний порошок

Якщо ви не можете знайти мигдальний порошок в супермаркеті або магазині натуральних продуктів, ви можете зробити це самі. Подрібніть жменю мигдалю, щоб утворився порошок. Потім додайте трохи води і акуратно нанесіть суміш на обличчя. Залиште її на обличчі на 30 хвилин і змийте пасту теплою водою. Повторюйте процедуру два або три рази на тиждень.

Лимонний сік

У той час як лимонний сік має ряд переваг для вашої шкіри, є небезпеки при використанні його на сонці. Ось чому ви повинні спробувати наступний метод ввечері. Використовуйте бавовняну ганчірочку, щоб м’яко нанести лимонний сік на шкіру. Залиште його на 10 хвилин і змийте теплою водою. Будьте обережні, щоб лимонний сік не потрапив в очі.

Читайте також: Я ДУЖЕ КОМПЛЕКСУВАЛА ЧЕРЕЗ ЖОВТИЗНУ ЗУБІВ, ДОКИ НЕ ЗНАЙШЛА ЦЕЙ НАТУРАЛЬНИЙ ВІДБІЛЮВАЧ. НАВІТЬ СТОМАТОЛОГ ЗДИВУВАВСЯ!

Яєчний білок

Зробіть пасту з використанням яєчного білка і столової ложки кукурудзяного крохмалю, щоб її можна було використовувати для шкіри. Добре перемішайте і нанесіть рівний шар пасти на всю шкіру. Залиште маску на 20 хвилин і змийте теплою водою.

Це, безумовно, вагома причина, щоб спорожнити комору і подивитися, які продукти у вас вже є. Або чому б не поекспериментувати з кожним методом, щоб дізнатися, який з них найкраще підходить для вашої шкіри!

Як ви можете бачити, немає необхідності скуповувати дорогі косметичні засоби – ви можете вибрати більш природний і менш агpесивний спосіб догляду за своєю шкірою.

Поділіться з друзями, щоб вони могли спробувати і попрощатися з розширеними порами!

You cannot copy content of this page