fbpx

Моя мам на заробітки подалась щойно я заміж вийшла. Особливої потреби не було, адже ми гарно жили, просто мама засумувала одна вдома, а подруга з Італії такі гарні фото надсилала. Перед від’їздом мама запросила нас з чоловіком до себе додому і попросила, аби ми жили не з його батьками а в її будинку

Моя мам на заробітки подалась щойно я заміж вийшла. Особливої потреби не було, адже ми гарно жили, просто мама засумувала одна вдома, а подруга з Італії такі гарні фото надсилала. Перед від’їздом мама запросила нас з чоловіком до себе додому і попросила, аби ми жили не з його батьками а в її будинку.

Звісно, ми з Артемом одразу погодились. Мама і батько у Артема люди хороші, але коли вже з’явився шанс бути окремою і самостійною сім’єю, то ми ухопились за нього одразу. мама поїхала а ми загосподарювали на новому місці.

Відпрацювавши два роки, моя мама сказала, що непогано було б дім у якому ми живемо відремонтувати. Тільки так, капітально. Мама хотіла переробити усе, від даху до підлоги. Сказала, що необхідні гроші надсилатиме. а ми на місці усе й робитимемо.

Ми зраділи, адже дім і справді потребував ремонту. А тут шанс такий нарешті переробити усе на свій смак. Тому з ентузіазмом узялись до праці, адже ж облаштовували власне гніздечко. Роботи тривали чотири роки, але результат того вартував.

І ось, коли останній гвіздок було забито і все будівельне сміття вивезено, моя мама несподівано вирішила, що з неї досить уже закордонної романтики і вона повертається додому.

Ми з чоловіком якось і не зрозуміли одразу – а куди додому вона їхати зібралась? Ну, може. подумали собі, вона квартиру купить чи там будинок десь. Але до того, що заявила нам мама ми явно були не готові.

Проте мама моя уже на третій день свого перебування в Україні попросила нас визначитись з житлом. Мовляв, вона ще в Італії познайомилась із чоловіком і він скоро приїде до неї. вони разом тут житимуть.

Тобто, ми робили ремонт, докладали своїх грошей, я вже не кажу про здоров’я, адже майже у всіх роботах ми приймали активну участь. А нас просять з’їхати?

Мама не розуміє, а чому ми власне образились? Вона попросила “пожити” у цьому домі, а ремонт ми самі робити погодились, хіба не так.

А я вважаю. що моя мама вчиняє з нами не гідно. Ми могли б уже в селі три будинки придбати на ті кошти що вклали в ремонт маминого дому з власної кишені. Ми щиро вірили, що житимемо з мамою разом. та що там, ми й дитячу прибудували до будинку, аби всім місця вдосталь було і мама про це знала.

Так гірко на душі. От хіба рідна мама гідно вчинила?

26,12,2022

You cannot copy content of this page