fbpx

Моя мама закохалась. Скажете – радій. Якби ж то. Вона ж вирішила свою любов у наш дім привести. Зробити з квартири рукавичку. А як же я. А як же мій син. Ну куди сюди ще когось?

Добрий день. Я хочу розповісти про те, що турбує мене вже більше півроку. Раніше в моєму житті було все ідеально. Престижна робота з хорошим заробітком, турботлива мати і мій найулюбленіший чоловік в світі – мій син. Через постійну зайнятість на роботі, ми намагалися кожні вихідні з родиною збиратися разом і проводити весело час. Але так було до того моменту поки мама не зустріла чоловіка. Я звичайно не проти того, що мама, через стільки часу знайшла своє щастя, але ж він молодший за неї на цілих сім років !!! Дізнавшись про це, я була здивована. Як моя мама може будувати свої відносини з чоловіком молодшим за неї на стільки років? Адже вона все життя мені твердила, що відносини повинні бути тільки між людьми одного віку, щоб не було ніяких обмовок і змагань хто головніший.

На їх відносини я вирішила закрити очі. Але ось остання новина, яку мені сказала моя мама, зовсім не радує. Вона хоче з’їхатися зі своїм чоловіком. Ви уявляєте, в якому я стані була? Я толком про нього нічого не знаю, а він уже буде жити у нас. Ми з мамою намагаємося обходити теми, які пов’язані з її новим кавалером. Але все ж я не хочу бачити його в своєму будинку. Як би там мамі неприємно не було, я не стану підтримувати її в тому, що вона вибрала собі молодого. У його віці не мати власного житла мені здається дивним. А раптом він спеціально завів стосунки з моєю мамою, тому що у неї є квартира?

Мені не подобається, що в моєму будинку буде ходити абсолютно сторонній чоловік для мене, але ж зі мною живе і мій син, за якого я дуже сильно переживаю. Я ж не знаю, що в нього на думці. Як на мене він дуже підозрілий тип. Що мені робити, не розумію. Жити я з ним точно не збираюся. Але і піти з сином мені нікуди. Я розлучена вже три роки і своїх квадратних метрів у мене немає. Ось і виходить, що я повинна буду або змиритися з тим, що наше житло перетвориться в рукавичку або з’ясовувати стосунки з рідною людиною.

Залишається лише тільки одне, відверто поговорити з мамою і зрозуміти наскільки їй потрібен цей чоловік. Чи хоче вона пов’язати з ним своє життя? І розставити всі крапки над «і». Я поставлю умову, або ми -її родина, або він – невідома їй людина без власного житла у такому віці.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page