fbpx

Моя подруга повністю забезпечує чоловіка і дітей, а він весь час незадоволений ходить. Основна претензія: «Ти що не можеш сама в квартирі прибрати? Чи їсти приготувати?»

Зустрілася я недавно з подругою за пляшкою червоного. І почали ми один одній на життя «скаржитися». Ось вона розповідає, що з чоловіком збирається розлучатися. Я кажу: «як так, що трапилося?». Виявляється, дуже часто останнім часом сперечаються. Причому ініціатором непорозумінь є він. Щоб ви розуміли всю ситуацію, розповім трохи про них. Чоловік молодший за неї на 7 років, ніде не працює, є невеликий пасивний дохід, але в цілому сидить удома і гантельки тягає.

Домом, звичайно ж, ніяким не займається. У них двоє дітей ще маленьких. Подруга моя ж працює цілодобово, отримує дуже хорошу зарплату. Таку щоб можна було забезпечувати всю сім’ю, плюс наймати клінінгову компанію і няню, яка ще й поїсти може приготувати. Так ось чоловік надивився мабуть цих псевдопсихологів і почав пред’являти дружині претензії.

Основна претензія: «Ти що не можеш сама в квартирі прибрати? Чи їсти приготувати?». Вибачте, звичайно, але вона горбатиться на роботі, щоб він ні в чому собі не відмовляв, так ще й після десятої вечора їй підлоги мити? Вечеря завжди на столі, речі випрані. Це називається, чоловік берегів не бачить. Мабуть від життя безтурботного.

Ці непорозуміння повторюються щодня і нічим його не переконати. Так ще каже: «А ти з роботи звільнись, якщо не встигаєш за дітьми та чоловіком доглядати!». Дно чистої води. Я зрозуміла, що я б теж не змогла з таким ужитися, краще дійсно розлучатися. Ще пам’ятаю, що коли вони тільки починали зустрічатися, він її постійно дорікав, що вона не так одягається чи надто вже погладшала і, мовляв, незручно йому поруч з нею. Начебто в жарт, але, як кажуть, в кожному жарті є трішки жарту.

А ви б як вчинили, дівчатка?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page