fbpx

Моя сестра Ірина виходить заміж наступного місяця. Ми з чоловіком збиралися поїхати, але коли отримали запрошення, були вельми здивовані його змістом. Чесно? Я на таке не очікувала просто

Моя сестра Ірина виходить заміж наступного місяця. Ми з чоловіком збиралися поїхати, але коли отримали запрошення, були вельми здивовані його змістом. Чесно? Я на таке не очікувала просто. Запрошення було тільки на моє ім’я.

Я зателефонувала сестрі і спитала, в чому справа. Іра сказала, що мій чоловік, звісно, ​​може прийти, але попросила, щоб його не було на весільних фотографіях.

Мій чоловік дуже високий і статний. Така собі гора м’язів у краватці. Він рятувальник, тому з фізичною формою у нього все гаразд. Очевидно, сестра не хоче бачити його на жодній зі своїх весільних фотографій, адже він приверне увагу.

Іра виправдовує це тим, що коли люди приходять і дивляться на нашу сімейну фотографію, вони завжди запитують про мого чоловіка, тому що він єдиний хто виділяється. Вона ж каже, що хоче сама бути у центрі уваги на своїх фотографіях.

Я слів просто не знаходила. Тай не підбирала я їх. Що на душу лягло те сестрі і розповіла. Ну правда? Що за вигадки.

Додала, що ми не приїдемо. Мені дзвонили батьки та родичі, казали, що я маю вибачитися перед сестрою, бо ж тепер вона засмучена…

Уявляєте, вони теж вважають, що це день сестри і вона має право аби все було так, як вона хоче. Ну і не виглядатиме мужнім її чоловік поруч з моїм, аж ніяк.

Чоловік посміявся і сказав, що тут нічого такого і він згоден не бути присутнім на фото, але на святі ми бути повинні, бо ж ми всі сім’я а це найдорожче.

Уявляєте. У мене аж сльози на очі повиходили. От чого він усіх любить і розуміє, а от сестриця така до нього несправедлива.

Чоловік наполягає на тому, щоб поїхати. Я проти, адже для мене ця ситуація зовсім неприйнятна. І що тепер робити?

Передрук без гіперпосилання на  intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page