fbpx

Моя свекруха мила і інтелігентна жінка. Здоров’я почало її підводити і ми запропонували переїхати до нас. Але є одне, або точніше П’ЯТЬ АЛЕ! Це її коти. Вона навідріз відмовляється переїжджати без них. А я, м’яко кажучи, не любитель тварин, та й майбутня дитина ніяк не може рости з котами. Я взагалі не терплю тварин в будинку, особливо там, де є діти, це антисанітарія, це шерсть скрізь, це лотки, це просто огидно для мене

З сумом чекаю дня, коли свекруха переїде до нас з усіма своїми вихованцями, а це 5 дорослих котів, всі хлопчики. Відразу хочу прояснити, що зі свекрухою у мене проблем не було ніколи, вона не погана жінка, завжди дуже тепло до мене ставилася, вчителька в минулому. Ми з нею могли годинами на кухні сидіти і філософствувати за чашкою чаю, а іноді і за чимось більш теплим.

Переїжджає вона до нас через тиждень. Ми з чоловіком одружені вже 3 роки, дітей немає, але вони в планах, причому в найближчому майбутньому. Батька чоловіка не стало півроку тому, свекруха, та й всі ми, дуже непросто це переживаємо. Ми відразу запропонували їй переїхати до нас.

У нас простора велика квартира, є 2 вільні кімнати. Вона не погоджувалася, не хотіла йти з дому, де провела стільки років з коханою людиною. Але останнім часом її здоров’я підводить і все серйозно. Тому, вона здалася і погодилася переїхати до нас. Тобто ініціаторами її переїзду до нас виступили саме ми з чоловіком.

Але є одне, або точніше П’ЯТЬ АЛЕ! Це її коти. Вона навідріз відмовляється переїжджати без них. А я, м’яко кажучи, не любитель тварин, та й майбутня дитина ніяк не може рости з котами. Я взагалі не терплю тварин в будинку, особливо там, де є діти, це антисанітарія, це шерсть скрізь, це лотки, це просто “фе” для мене.

Я намагалася м’яко поговорити зі свекрухою про те, що котів краще прилаштувати кудись або нехай залишаються в її квартирі, вона може ходити, відвідувати їх (живе недалеко). І після цієї розмови відносини з нею у мене різко почали псуватися. Завжди розумна, інтелігентна жінка, яка зайвий раз голос не підвищить, почала волати на мене, доводити, що коти кращі від людей і вона ніколи в житті не покине їх. А таке може пропонувати лише бездушна людина, яка не має і краплі співчуття . Вона розмахувала руками, а я дивилася і не розуміла, такі разючі зміни дійсно пов’язані з котами або тут щось інше. Мені стало лячно.

Але найприкріше, що чоловік займає абсолютно нейтральну позицію, йому коти, бачте, не заважають. Можливо, хтось мене осудить, але для мене це справді величезна неприємність. Але тепер у мене ще одне запитання: а чи справді моя свекруха така вже добра і мила? Якщо вона через якихось котів так стартує, то чого чекати від неї під час спільного проживання. Адже я дала згоду на переїзд милої бабусі, а не отієї пані, яка мені розповідала яка я нехороша.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page