fbpx

Мої подруги мене не розуміли, батьки засуджували. А ще я жила в постійному страху, що в один прекрасний день дружина мого коханого з’явиться у мене на порозі і влаштує розбірки. І мені довелося зустрітися з його дружиною при дуже неприємних обставинах

Зараз я скажу те, що відразу ж викличе шквал обурень. Але потрібно називати речі своїми іменами. А саме: більше 7 років я зустрічалася з одруженим. Спеціально я не мала наміру влазити в чужу сім’ю, так вийшло. Одного разу мені довелося познайомитися з одним привабливим чоловіком. Він був новим компаньйоном фірми, в якій я працювала на той момент. Після ділової зустрічі новий знайомий запросив мене на побачення. Він був значно старшим за мене, але неймовірно привабливий, і я не встояла.

Олег був дуже цікавим співрозмовником і знав, як сподобатися жінці. Коли я дізналася про його сімейний стан, то було вже пізно – я була по вуха закохана і не могла піти від нього. Правда чи ні, але він розповідав, що з дружиною їх пов’язують тільки ділові стосунки. А не розлучаються тому, що його фірма належить обом родинам. Так, історія знайома, напевно, всім таким. Але на відміну від інших, мій коханий ніколи не годував мене обіцянками про те, що скоро розлучиться і одружується зі мною. Зате він дійсно досить багато часу проводив зі мною, що змушувало мене вірити в те, що вони з дружиною тільки заради фірми разом.

Нехай я і була всього лише другою жінкою, але ми разом з ним їздили в подорожі, відвідували різні заходи. А на п’ятому році наших стосунків він купив для мене квартиру і дав доступ до свого рахунку в банку. Так що я була йому практично дружиною. А він був моєю спорідненою душею. Мої подруги мене не розуміли, батьки засуджували. А ще я жила в постійному страху, що в один прекрасний день дружина мого коханого з’явиться у мене на порозі і влаштує розбірки. І мені довелося зустрітися з його дружиною при дуже неприємних обставинах.

Після семи років наших стосунків я втратила кохану людину. Ні, він не покинув мене. Його не стало. Після смутку, пов’язаного з втратою коханого, мене здолали більш матеріальні проблеми. Ще на прощанні з Олегом його дружина приголомшила мене новиною. Виявляється, що куплену раніше квартиру він заповів мені, а також всю частину майна, що належить йому. Для мене це було великою несподіванкою, адже мені він нічого не говорив про заповіт. І тепер його овдовіла дружина хоче все відсудити назад.

Я, якщо чесно, проти. Нехай я була всього лише частинкою його життя, але також протягом семи років була з ним в горі і в радості, підтримувала у всьому. По-перше, я вважаю, що заслужила частину майна, а по-друге, це ж було його рішення. Яке право його дружина має оскаржувати його останню волю? Але ця жінка не хоче відступати. Вона не бажає поганої слава, подаючи до суду на колишню коханку чоловіка. Тому поки просто всіляко діймає мене, вимагаючи відмовитися від заповіту в її користь. Я не особливо сильна в законах і розумію, що мені доведеться звернутися до адвоката, щоб захистити те, що Олег переписав на мене. Але може, є спосіб, як домовитися з його дружиною і не доводити справу до суду? Мені якось теж не особливо приємно на весь світ уславитися меркантильної панянкою. Що робити?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page