fbpx

—Можемо провести всі необхідні тести! Зараз наука все може, – наполягала горе матір. – ти моя дитина! Тести провели, батьківство підтвердили. І тут почалось…

—Можемо провести всі необхідні тести! Зараз наука все може, – наполягала горе матір. – ти моя дитина! Тести провели, батьківство підтвердили. І тут почалось…

Після закінчення школи Анжела пішла навчатись до інституту і зустріла там любов всього свого життя (їй так тоді здавалось). З Олексієм було так легко і завжди затишно. що дівчина вже й не бачила нікого іншого своїм чоловіком і батьком її дітей. Та в житті все геть не так, як ми плануємо.

Цікаво; Капустняк за цим рецептом виходить простий і по домашньому смачний. У різних регіонах його готують по своєму, я пропоную приготувати за рецептом моєї бабусі, яка живе на Запоріжжі. Вам обов’язково сподобається

Дівчина відчула, що матиме дитя будучи на другому курсі і полетіла на крилах кохання до батька дитини з хорошими новинами. Олексій почувши сказав, що це не його дитина і що він взагалі не хоче її знати.

Анжела зламалась. Закинула інститут, знайшла погану компанію. Намагаючись помститись колишньому. крутила любов з кожним зустрічним, а після появи малюка відмовилась від нього. Теж аби насолити колишньому.

Максимку пощастило. його всиновила дуже хороша інтелигентна родина. Він ріс в любові і достатку. Про таких, як Максим кажуть: «Він і мухи не образить, але краще не перевіряти»

Зараз Максим Костянтинович має свій невеличкий, але досить прибутковий бізнес. У нього щаслива міцна родина, троє неперевершених малюків.

А нещодавно доля знов звела його з рідною матір’ю. І досі ніхто не розуміє, як, та вона знайшла залишеного сина. Похитуючись з порогу безцеремонно обійняла Максима і вдавано заридала. Розповіла казку про викрадене в неї немовлятко, і про роки пошуку.

Максим Костянтинович вже давно поховав батьків, і поява цієї жінки була для нього повною несподіванкою.

—Можемо провести всі необхідні тести! Зараз наука все може, – наполягала горе матір. – ти моя дитина!

Тести провели, батьківство підтвердили. І тут почалось…

Не минуло і пів року з моменту знайомства, як нова матір під різними приводами почала виманювати у синочка гроші. Спочатку, трішки. Далі ставало все гірше. Їй уже потрібна була квартира і машина. Її потрібно було возити по найкращих санаторіях, адже вона “МАМА”.

Крапку поставила дружина Максима. Зібравши речі старої викинула за ворота садиби. На німе питання в очах чоловіка показала копію відмови, яку колись писала та, кого він називає мамою.

Анжела спробувала подати на сина і його родину до суду, вимагаючи повного утримання. Звісно, нічого не отримала.

Читайте також: Любу вuправдали. Вuрок вона слухала зі скляними очима. Плакати не мала сили. Люди, суд її простили, а вона сама себе ні. І далі щодня жінку бачитимуть на цвuнтарі і знову перехожі чутимуть Любині розпачливі схлипування: “Вибач мені, вибач, якщо чуєш”

Максим Констянтинович знайшов рідного батька. Як не дивно, чоловік зрадів появі сина. Вони досить близькі наразі.

Автор Анна К

Передрук заборонено

Фото ілюстративне firestock.ru

You cannot copy content of this page