fbpx

Ми поміняли замки і виселили свекруху до її старшого сина, і мені анітрохи не соромно

Я не можу прийти до тями від ситуації, що склалася. У шлюбі майже 3 роки, є дитина їй рік. Обоє працюємо, є свій невеликий бізнес, чоловік буває вахтовим методом працює, на життя вистачає, все у нас добре.

З нами живе свекруха, вона переїхала до нас рік тому, продавши свою однокімнатну квартиру посилаючись на те, що у нас чисте повітря, ліс і озеро, а у неї все “здає” і тим більше їй до роботи від нас 5 хвилин ходьби. Чоловік маму пошкодував і тепер вона живе з нами.

У чоловіка є брат, йому 30, його дружині 28, дітей у них немає, вона ніде до цього не працювала, так, підробляла, у нього зарплата 7600. Нічого він міняти не хоче, сидить на цій роботі. Так от свекруха продала квартиру і купила брату чоловіка машину майже за 280 000 на іншу частину вони зробили ремонт у себе в квартирі і полетіли на море, а жити вона приїхала до нас, бачте, вона з тієї невісткою жити не збирається.

Він навіть в село маму безкоштовно відвезти не може, весь час вимагає з неї на бензин. На день народження свекруха дарує моєму чоловікові футболку чи шкарпетки, а старшому синові тільки кругленькі суми, або дорогий телефон, який він спочатку вибрав, звичайно ж.

На все це ми просто закривали очі і жили далі, хай що хочуть те й роблять, головне, нас не чіпають і в нашу сім’ю не лізуть. Його братові і дружині давно родичі натякають на дітей, типу, вже пора, потім пізно буде, вони не хочуть, кажуть грошей немає, але ніхто з них нічого міняти не хоче їх і так все влаштовує. Жити вони звикли красиво і на широку ногу, навіть якщо для цього немає коштів.

Знаєте, на що вони живуть? На позичках, як їм люди ще зичать гроші я не розумію. І тут на одному сімейному святі їм знову говорять про дитину, і вони заявляють, типу, скиньтеся нам грошима, щоб вистачило на весь термін і тоді ми вас порадуємо.

Я просто отетеріла, запитала куди вони потім збираються дитину дівати, коли у них закінчаться гроші. Вони сказали, що наша дитина старша і ми їм будемо все віддавати, нашій більше не знадобиться, а вони так економити на багатьох речах будуть.

Так ось тепер у нас суперечки вдома кожен день, тому що свекруха взяла наші 100 тис. і віддала їм, адже їм потрібніше, вона так хоче, щоб у них були діти, а ми ще назбираємо. Ми їх збирали чоловікові на машину. І як вона взагалі посміла взяти чуже, вона каже, що ми не обідніємо. Що тепер робити?

Я готова вже піти заяву написати. Вона каже, не доведете і взагалі це гріх на матір заяву писати. Розмовляли з братом, він каже, що нам мама дала, ми вам нічого не винні.

Діймати їх – собі дорожче, тим більше у мене чоловік один раз мав проблеми з законом, не хоче більше. Ми поміняли замки і виселили свекруху до її старшого сина, і мені анітрохи не соромно, тепер вони до нас кожен день приходять і сперечаються, мовляв, як нам не соромно. Як вони будуть жити вчотирьох в двокімнатній, а ми втрьох в трикімнатній (по квадратах квартири однакові і за ціною майже теж).

Що робити? Діймають щодня. Пропонують вже помінятися квартирами.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page