fbpx

Ми відпочивали в цьому готелі вже 23 раз і знову розчарування. Відразу скажу: готель так собі. Сміливо замість 5 зірок можна ставити мінус 12

Територія величезна, за день не обійдеш. Втомилися. Номер дали невеликий, всього 68 метрів на трьох людей. У номері метрова плазма, джакузі, тераса, але не було павичів і гепардів. А я дуже люблю павичів і гепардів. До того ж, після копняка ногою мого “веселенького” чоловіка об кран, він почав протікати, а дверцята у тумбочки відвалилася, коли ми на неї вирішили поставити ліжко. А після того як ми в кондиціонер кинули стілець, він почав шуміти!

Попросили переселити. Дали номер ближче до моря – холодно. Знову попросили про зміну номера, поселили поруч з басейном – спекотно. Кожен день ми змінювали номери, втомилися, вірите, це дуже вимотує.

Варто зазначити, що меблі в номерах не антикварні. Море мутнувате, особливо біля берега, особливо коли заходиш в воду і ворушиш ногою по дні. Мінуси – можна наступити на камінці і пісок. Вода не дуже прозора, особливо коли в неї сходиш… – і зовсім жовта якась. І взагалі, воно далеко було, попросили підсунути море трохи ближче до нашого номеру. Уявляєте, реакції – нуль!

Годували, прямо скажемо, без вишукувань. Було 15 видів м’яса, 20 видів риби, тістечка-морозиво, працювали ресторани, але не було чогось такого. Я навіть не знаю чого конкретно, але чогось точно не було. У мексиканському ресторані їжа гостра. І представлені не всі фрукти світу. Посуд без вензелів королівських домів. І персонал не витирав мені рот хустинкою. Це мінус.

Номер прибирали погано. Тільки один раз в день. І з рушників робили лебедів з квіточками, а я хотіла палац Шахерезади. Моєму обуренню не було меж.

У коридорах погана акустика і немає оригінальних картин Рембрандта.

З персоналу не всі випромінюють позитив. На наші гучні зауваження, бармен відповідав, не усміхаючись. У барі всього 50 видів випивки, і чоловік ходив засмучений, він хотів первака, як робить його кум Семенович. І не було пельменів, як робить моя мама.

Анімація в готелі слабка, нас не зачепило. Коли я хотіла плакати, на сцені виступав клоун, коли хотіла сміятися, хтось на сцені співав. І не було величезних феєрверків кожен день. Розваг – нуль: цирк не приїжджав, кориду не влаштовували, навіть елементарного концерту Стінга або, на кінець, Дженіфер Лопес, не було.

На моє прохання розширити басейн хоча б на 30 метрів, а гірку підняти градусів на 40, адміністрація готелю не відреагувала ніяк! І взагалі, вода в басейні мокра, пластмасові лежаки занадто вже пластмасові, а у дерев’яних нам не сподобалася порода дерева.

На пляжі брудно, за мною не встигали підбирати недопалки, насіння, папірці, навколо мене було постійно брудно. І ще один мінус – тіснота. Я бачила в бінокль, як чоловік одягає окуляри, це надзвичайно утруднювало мій особистий простір.

Сонце заходило то занадто повільно, то дуже швидко, сама країна якось вже дуже далеко розташована від нашої. Ці наші претензії на рецепції також не спричинили ніяких дій адміністрації!

І, наостанок, – в літаку було занадто високо!

З повагою К.Б.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page