fbpx

Ми з чоловіком дізналися, що свекруха при надії від чергового цивільного чоловіка. Такого повороту подій ми ніяк не могли очікувати. І хоч спеціалісти заборонили мати їй дитину в такому віці (до слова, їй було 48 років), свекруха вирішила піти на це. І, от вона стала мамою, але дитина їй уже не потрібна

Ми з чоловіком дізналися, що свекруха при надії від чергового цивільного чоловіка. Такого повороту подій ми ніяк не могли очікувати. І хоч спеціалісти заборонили мати їй дитину в такому віці (до слова, їй було 48 років), попереджали, що дитина може бути не здоровою або з відхиленнями, свекруха вирішила піти на це. Сказала, що з дитиною все буде нормально, адже у неї є двоє здорових дітей і третє буде нормальним. Як її не переконували – марно все.

На УЗД Наталія Михайлівна не ходила, адже вважала це не потрібною сучасною забаганкою. Хоча ми всіляко умовляли її, адже на УЗД можна побачити процес розвитку. Свекруха завжди говорила, що якщо її нічого не турбує, значить з дитиною все нормально, і хвилюватися нема про що.

Дитина попросилась на світ раніше терміну – у вісім місяців. Її з малюком ледь урятували, нам повідомили, що це хлопчик. Але, на жаль, малюк мав відхилення. Коли мама мого чоловіка прийшла в себе і дізналася, що дитина не здорова, то одразу сказала, що залишить його і навіть не поглянула на малюка.

Наталя Михайлівна сказала, що не зможе виростити таку дитину. Навіщо тоді було тоді давати цій дитині життя, якщо вона не готова взяти відповідальність за дитя. Поки вона приходить до тями після надскладної появи дитини, ми усією сім’єю думаємо, як умовити її не залишати малюка. Хоча сестра чоловіка запитує, чи потрібно узагалі це робити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page