fbpx

Ми з татом на балкон вийшли повітрям подихати, аж тут чуємо у хаті щось відбувається. Заскочили, а там лемент неймовірний і мама за Ольгою моєю по квартирі біжить.

Одного чудового вечора, я привів свою дівчину Олю додому, познайомитися з батьками. Якщо правду сказати, ми цілком дорослі люди, нам вже сорок років з копійками. Тому хотілося б облаштувати все просто, без пафосу, по-домашньому.

Гуляли ми біля мого рідного дому, тому вирішили завернути, щоб познайомитися, поговорити і ще взяти трохи якихось речей.

Моєї матусі не було. Отже, ми з батьком, втрьох, на кухні чайок поставили, посиділи, від душі поспілкувалися. Але все ж його прошу, щоб мамі ні-ні.

Ми з татом на балкон вийшли повітрям подихати, аж тут чуємо у хаті щось відбувається. Заскочили, а там мама за Ольгою по квартирі біжить. Ледь маму заспокоїли.

Виявилось що коли мама в дім увійшла, першим ділом Ольгу і побачила. Вирішила вона, що моя дівчина татове кохання яке він у їхній дім привів. Ну мама і діяла, як справжня господиня свого дому і чоловіка.

Довго ми ще сміялись, але Ольга після того до нашого дому не надто любить ходити. Все у нас зустрічаємось. А мама тата з моєю обраницею ніколи на одинці не залишає.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page