fbpx

На лавочці з подругами ми обговорили цю ситуацію, і вони підтвердили мої побоювання. От не буде просто так одна людина для іншої такі послуги робити, ніколи. Сусідка порадила не зволікати і відкрити синові очі на його дружину, адже це ж уже ну ні в які ж ворота!.

Іноді мені здається, що мій син просто не зрячий. Дружина під його носом крутить шури-мури зі своїм колегою, а він і в вус не дме. Правда, він допізна працює, але я ж не працюю за станом здоров’я і все бачу. Справа в тому, що вже, напевно, протягом місяця мою невістку з роботи кожен раз підвозить один і той же сріблястою машиною. Вона виходить і йде додому. Одного разу у нас з нею навіть розмова серйозна була.

Як завжди, ввечері до нашого під’їзду під’їхала все та ж машина. Тільки на цей раз невістка не поспішала виходити. Хвилин п’ять вона сиділа, а потім тільки піднялася в квартиру. Мені це не сподобалось. Я вийшла і нагадала їй, що вона заміжня жінка. Що про неї подумають сусіди? Мені потім вислуховувати і червоніти через негідну поведінку дружини мого сина? Але вона замість того, щоб вибачитися, стала робити мене винною. Сказала, що це не моя справа і вона просто вирішувала питання з колегою по роботі. Розвернулася і пішла до себе в кімнату.

Пізніше прийшов син, але я вирішила йому нічого не говорити. Не хотіла засмучувати. Тільки ось невістка все викрутила так, що мій хлопчик почав висловлювати мені і дорікати, що я з неповагою ставлюся до його дружини. Бачте, я довела бідолаху до сліз. Він же зовсім і не бачить, що вона ним маніпулює і у нього скоро ростимуть роги?

Вранці я вирішила, що я старше і повинна бути мудрішою. Я попросила у сина прощення. Але він сказав, що вибачатися я повинна не перед ним. А перед ким? Перед невірною дружиною? Я м’яко натякнула, що сусіди вже перешіптуються, так як бачать, що його дружину підвозить інший чоловік. Але син спокійно відреагував на це і сказав, що це колега і він іноді підвозить невістку тому, що йому по дорозі. Тільки ось зовсім не інколи, а постійно. Щовечора. Але про це я не ризикнула сказати синові.

На лавочці з подругами ми обговорили цю ситуацію, і вони підтвердили мої побоювання. От не буде просто так колега щовечора підвозити співробітницю з роботи. У нього, що своєї сім’ї немає? Сусідка порадила мені відкрити синові очі і розповісти, хто і як часто підвозить його дружину. Нехай зажадає від неї пояснень. А я не впевнена, що це потрібно робити. Вони потім помиряться, а я крайня залишуся. Ми живемо всі разом і я не хочу, щоб наше життя перетворилася в щось нестерпне. Але з іншого боку і не хочу, щоб невістка ославила мене і мого хлопчика. Соромно ж перед сусідами.

Може син і справді не знає, що цей колега зачастив до нашого під’їзду? Може поговорити з ним акуратно або краще не лізти і нехай самі розбираються?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка pexels.

You cannot copy content of this page