fbpx

Найбільшим випробуванням для мене була історія з шубою. Рік тому на Новий рік я підніс дружині в подарунок шубу, не норка, але натуральна і красива. Через два дні моя кохана принесла додому шубу в два рази дорожчу, сказавши, що в подарованій мною, їй соромно з’являтися на роботі

Останнім часом мене долає дуже неприємне відчуття: мене так і тягне помститися дружині. За фактом вона не зробила нічого поганого, напевно, кохана сама не розуміла, як кривдила мене протягом довгих років. Почалося все п’ять років тому.

Одного разу мені надійшло замовлення від одного з найпрестижніших офісів. Я працюю в фірмі, що займається виробництвом кліматичної техніки. І в мої обов’язки входить технічне обслуговування кондиціонерів. І ось в одному з кабінетів зламався кондиціонер. Спека неймовірна, співробітники скаржаться і не можуть нормально працювати. І ось займаюся я чищенням фільтрів, як заходить до приміщення керівник цього офісу, а вірніше керівниця. Красива, сильна, ефектна… Я, варто зауважити, теж досить гарний і з панянками поводитися вмію. Недовго думаючи, покликав цю німфу на побачення. І закрутилися у нас стосунки такої сили, що я і не помітив, як по-справжньому закохався.

Незабаром я зробив пропозицію своїй коханій, і ми одружилися. Я не відчував абсолютно ніяких комплексів з приводу того, що дружина займає посаду на порядок вищу від моєї. Але я не врахував, що це буде бентежити її. Спочатку я помітив незручність, яку вона відчувала, коли оточуючі цікавилися, ким працює її чоловік. Дружина туманно відповідала, що в одній престижній фірмі, але про те, що я по факту простий ремонтник вона замовчувала. Я здогадувався, що вона може соромитися. Хоча заробляю я досить непогано, але, ясна річ, менше, ніж керівниця крутої фірми.

Потім почалися туманні історії про те, як будучи незаміжньою вона могла махнути з подругами на вихідних до океану, а тепер сім’я і все таке. Але я ж розумів, що це натяк на те, що ремонтник не заробляє на такі дорогі путівки. Але найбільшим випробуванням для мене була історія з шубою. Рік тому на Новий рік я підніс дружині в подарунок шубу, не норка, але натуральна і красива. Через два дні моя кохана принесла додому шубу в два рази дорожчу, сказавши, що в подарованій мною, їй соромно з’являтися на роботі, все-таки вона директор. А моя зарплата з її слів занадто мала, краще мені її не витрачати.

Я розумів, що дружина робить це не зі зла, що вона навіть не помічає, що може мене образити. Тільки ось кілька місяців тому у власника компанії жіночка захотіла стати директором і мою кохану просто викинули з роботи. Для моєї дружини це був справжній кінець світу, і вона поки сидить без роботи в надії знайти щось з подібною зарплатою. І ось я постійно ловлю себе за язик. Мене так і тягне пригадати дружині її ж фразочки. Хочеться заховати гроші, щоб їй довелося мене просити дати їй хоч трохи грошей. Я розумію, що це не по-чоловічому, але цей черв’як образи пожирає мене зсередини. Як мені далі бути? Як впоратися з цим?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page