fbpx

Наша з чоловіком сім’я не дає спокою ні друзям, ні родичам. Кожному потрібно при нагоді і без заявити: «Та ти що? Та, як же так можна? Та я б ніколи»

Наші з чоловіком стосунки завжди були побудовані на свободі і повній прозорості. Розумію, що для багатьом в нашій країні таке неприйнятно, але ми ніколи не бачили сенсу обмежувати один одного в чому-небудь. Адже якщо любиш людину, то значить апріорі йому довіряєш. Наші відносини можна назвати вільними лише наполовину, так як у нього є інші жінки, а у мене немає інших чоловіків.

І, як не дивно, мене в цій схемі все повністю влаштовує. Подібного, на жаль, не можна сказати про моїх подруг і батьків. Вони намагаються нав’язати те, що це неправильно і те, що я є обманутою в цій ситуації. Адже він фактично зраджує, а я ні. Їм важко зрозуміти, що я так не вважаю. Більш того, їм важко зрозуміти навіть той факт, що мені все подобається. У них просто в голові не вкладається подібний спосіб життя. Вони дуже консервативні в своєму мисленні.

Їм чомусь здається, що це порушення вірності, хоча це не так. Ми вірні одне одному. Я люблю його, а він мене. Навіть чоловіки подруг менше вірні їм, ніж мені мій. Я дозволяю йому фліртувати з іншими дівчатами, але він до останнього вірний мені. І він може припинити це робити, якщо я його попрошу – були прецеденти, так що це не порожні слова. Він також не проти того, щоб я робила подібне. Просто мені це не потрібно, а я йому потрібно – ось і вся різниця.

Смішно також спостерігати за тим, як одна знайома мені намагається нав’язати вірність і довіру один до одного, коли вони з чоловіком обопільно один одному зраджують і мають секрети одне від одного. Чому я взагалі повинна підлаштовувати своє сімейне життя на догоду громадській думці? Я живу у вільній країні і можу робити все, що вважатиму за потрібне. Мені в цьому плані ніхто не може вказувати, як діяти.

Чоловік також не залишається осторонь і намагається вирішити всі непорозуміння, що виникають у мене з моєю матір’ю. Я ціную його за це, адже подібне говорить про те, що він цінує мене і йому важлива наша сім’я. Він також готовий покинути такий спосіб життя, якщо мені буде неприємно. Подібне також обговорювалося.

І ось після всього цього у нас немає довіри один до одного і ми не повноцінна сім’я? Так ми краще за інших, якщо об’єктивно подивитися на всі аспекти життя. У нас навіть немає непорозумінь і скоро будуть діти. А всі спроби довести нам протилежне або зовсім розлучити виглядають настільки смішно, що я часом дивуюсь наскільки людям робити нічого.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page