fbpx

Нашому шлюбу майже двадцять років. За цей час ми багато через що пройшли разом і з гідність, але останнім часом усе пішло шкереберть. І найсмішніше, що причиною тому є не якась примарна коханка чоловіка, а його новий друг, який з руками і ногами вліз в нашу родину і змінив мого чоловіка за короткий час до невпізнання

Нашому шлюбу майже двадцять років. За цей час ми багато через що пройшли разом і з гідність, але останнім часом усе пішло шкереберть. І найсмішніше, що причиною тому є не якась примарна коханка чоловіка, а його новий друг, який з руками і ногами вліз в нашу родину і змінив мого чоловіка за короткий час до невпізнання.

Мій чоловік має своє невелику справу. Вона приносить нам стабільний дохід, і забезпечує досить непоганий рівень життя. Здавалося б, чого ще можна бажати? Але зовсім нещодавно мій чоловік потрапив під вплив свого друга і тепер хоче вкласти наші гроші в одну «вигідну справу».

Не можу сказати, що я великий фахівець в даній сфері, але мене дуже бентежить ця ідея. Справа в тому, що я не вірю в прибутковість вкладення. Мені здається, що вся ця ідея безглузда! Я промоніторила ринок і провела елементарну поверхневу перевірку. Ніяким доходом і не пахне!

Я впевнена на 100%, що мій чоловік «прогорить»! Він не отримає нічого від цього вкладення, а скоріше втратить те, що витратив! Ось тільки мій чоловік не довіряє мені! Він упевнений, що справа прибуткова, адже в цьому переконує його друг! Він, до речі, мені теж не подобається! Сам завжди будує якісь повітряні замки і на черговий бере спонсором мого чоловіка. Ось і підмовляє мого чоловіка! Хоче виманити його гроші, та й все! А чоловік, як маленька дитина! Досі вірить в чесність товариша! Ну чого йому не вистачає? Адже наші справи йдуть добре, бізнес приносить прибуток. Навіщо нам інвестувати і лізти в воду не знаючи броду? Я просто не розумію цього!

Коли я стала відмовляти чоловіка від цього капіталовкладення, ми почали лаятися. Чоловік слухати мене не хоче! Каже, що я просто не люблю його друга, ось і намагаюся скомпрометувати чоловіка! Уявляєте? Він думає, що мені просто шкода грошей, тому я і відмовляю його! Ну як мені довести чоловікові, що я впевнена в абсурдності цього вкладення? Що тільки я не говорила вже! Як тільки не намагалася пояснити і показати дійсний хід справ! Чоловік просто не чує мене! Уперся, як баран і стоїть на своєму!

Мій чоловік  змінився до невпізнання. Дивлячись на всю цю ситуацію я розумію, що половина образливих слів, що звучить зараз в мою адресу навіть і в голову йому б не прийшли. Тобто цей “друг” його повчає, а він і вірить.

Єдиний спосіб урятувати його це подати на розлучення і розподіл майна. Так він анічогісінько продати, принаймні деякий час не зможе, а дізнавшись, що мій чоловік безперспективний у плані фінансів і друг зникне сам по собі.

Розумію, що так зробити потрібно і терміново, але я ж можу і справді розлучитись. А я не хочу. От і як бути. Адже зараз йому туман очі заслав і говорити з ним просто неможливо.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page